Tantal

XXX.XXX.161.156
Mám problém s andulkou. Stráca rovnováhu, neudrží sa na bidle a hlavičku má stále vytočenú do hora. Keď sa jej dotknem začne škriekať čo predtým nerobila. Dá sa jej nejako pomôcť? Sú sviatky a tak je veterina zatvorená... Vopred Ďakujem.
Tantal

XXX.XXX.161.156
Chudinka. Ale aj tak ďakujem, je nejaka možnosť aby sa zbytočne ďalej netrápila ?:'(.
Tantal

XXX.XXX.161.156
To je asi najrozumnejšie. Uvidíme či zvládne noc a ráno pôjdem na veterinu. Ďakujem vám ;-).
kubanec
napsal(a):
Podle mě osobně mrtvička ale je to jen muj nazor at vam poradi chovatele andulek nestojim o nesmyslne debaty a napadaní ja osobně bych ji utratil a pořidil si jinou zacina sezona a mladejch bude dost.
Také si myslím, že je to mozková porážka... jestli se nedokáže nažrat, pak co nejrychleji zkrátit utrpení.
Tantal

XXX.XXX.161.156
Žere úplne normálne, ale myslím, že utratenie je jediná možnosť ako jej pomôcť.
Tantal
napsal(a):
Žere úplne normálne, ale myslím, že utratenie je jediná možnosť ako jej pomôcť.
Nejde mi tá Vaša andulka z mysle. Ak dokáže ovládať pohyb hlavy tak, že sa normálne nažerie, nejde asi o poruchu koordinácie v dôsledku mozgovej porážky. Prečo ale drží hlavu nahor? Ak má vápenku (zväčšila som si foto, genex má pravdu), mohla by to byť poloha, v ktorej sa jej ľahšie dýcha, ak má málo priechodné nosné otvory. Ale chcelo by to kvalitnejšie a detailnejšie fotky hlavy, hlavne ozobia. Problémy s dýchaním by mohli byť príčinou, prečo sa neudrží na bidle.
Prepáčte, ale tá andulka je asi dlhšiu dobu dosť zanedbávaná.
Tantal
napsal(a):
Mám problém s andulkou. Stráca rovnováhu, neudrží sa na bidle a hlavičku má stále vytočenú do hora. Keď sa jej dotknem začne škriekať čo predtým nerobila. Dá sa jej nejako pomôcť? Sú sviatky a tak je veterina zatvorená... Vopred Ďakujem.
Tak jako první jsou tam roztoči, ale podle chování ? odvápnění ! typický příklad -padání z bydla stráta koordinace,...