Fefe
napsal(a):
Dobre ranko prajem.Ake vitaminy odporucate podavat alexandrom v case hniezdenia?
Vitamíny by měli dostávat po celý rok v podobě ovoce a zeleniny ty na hnízdění zas tak vliv nemají jestli jim chcete přilepšit pak stačí klasika roboran nebo vitamix. Důležité jsou minerály a hlavně vápník před snůškou perfektní je calcidum chlorátum 2 až třikrát týdně v koncentraci 2,5 ml an 1 litr vody. Jinak poces hnízděni podporuje hlavně zvýšení bílkovin ve stravě perfektní jsou máčené nebo klíčené luštěniny.
frodik
napsal(a):
Vitamíny by měli dostávat po celý rok v podobě ovoce a zeleniny ty na hnízdění zas tak vliv nemají jestli jim chcete přilepšit pak stačí klasika roboran nebo vitamix. Důležité jsou minerály a hlavně vápník před snůškou perfektní je calcidum chlorátum 2 až třikrát týdně v koncentraci 2,5 ml an 1 litr vody. Jinak poces hnízděni podporuje hlavně zvýšení bílkovin ve stravě perfektní jsou máčené nebo klíčené luštěniny.
Dakujem.Roboran a Vitamix uz objednane.Mozem ich podovat spolu, ci ich radsej nekombinovat?
Fefe
napsal(a):
Dakujem.Roboran a Vitamix uz objednane.Mozem ich podovat spolu, ci ich radsej nekombinovat?
Složení je podobné takže velký rozdíl v nich není. Prodejce mi říkal, že vitamix se prodává víc v Čechách a roboran zas na Moravě. V každám případě je jedno, který z nich podáváte. Jednomu se osvědčí jedno druhému zas druhé, rozdíl při podávání nepostřehnete. Já osobně bych to je nepodával spolu koupil bych pouze jednu značku.
Fefe
napsal(a):
Uz som objednal, nevadi.Zajtra este pozrem calcidum, ten tiez nekombinovat?
Calcium koupíte v každé lékárně do sta korun, já podávám tři týdny jen calcium a jeden týden grepový sirup nejlepší antioxidant výborná věc.Jinak, když jim chcete opravdu přilepšit tak jim dávejte aloe vera gel na piškoty, ale to je dražší záležitost.
frodik
napsal(a):
Calcium koupíte v každé lékárně do sta korun, já podávám tři týdny jen calcium a jeden týden grepový sirup nejlepší antioxidant výborná věc.Jinak, když jim chcete opravdu přilepšit tak jim dávejte aloe vera gel na piškoty, ale to je dražší záležitost.
Jak to calcium a grepovy sirup podavate do vody a ten sirup klasicke štava v lahvi, ?diky.
hyty
napsal(a):
Jak to calcium a grepovy sirup podavate do vody a ten sirup klasicke štava v lahvi, ?diky.
Calcium se rozmíchá s vodou úplně v pohodě. Grepový sirup jsem koupil na burze v Přerově a dával jsem ho na piškoty, ale pak jsem ho koupil od pana Máci a byl tak hustý, že ho piškot nepobral tak jsem ho začal míchat do vody a v pohodě.
kkki
napsal(a):
Proč dávat vitamíny určené pro lidi papouškům?Vždyť je dostatek přípravků pro papoušky, jen si vybrat.Ikdyž u některých je cena vyšší.K.
Pravě že je mi to divne že pišou v tomto tematu že nakupuji v lekarně, na druhe straně jsem obešel několik prodejen a nabidka pro papoušky opravdu mizerna dokonce jedena prodejna velika jako supermarket a vrohu regalu par krabiček nějakych pochybnych nazvu.
hyty
napsal(a):
Pravě že je mi to divne že pišou v tomto tematu že nakupuji v lekarně, na druhe straně jsem obešel několik prodejen a nabidka pro papoušky opravdu mizerna dokonce jedena prodejna velika jako supermarket a vrohu regalu par krabiček nějakych pochybnych nazvu.
Já nakupuji vše na veterině, jak vitamíny, tak dezinfekci, prostředky na odčervení.K.
hyty
napsal(a):
Já nakupuji vitamíny ve firmě Avitium v Brně u RONDA.
kkki
napsal(a):
Proč dávat vitamíny určené pro lidi papouškům?Vždyť je dostatek přípravků pro papoušky, jen si vybrat.Ikdyž u některých je cena vyšší.K.
Souhláím s Vaší odpovědí, kterou by se měli všichni méně zkušení řídit. Já používám často přípravky pro lidi. Je třeba správně zvolit tj. propočítat množství. Mnohdy je to lacinější, jak uvádíte, než veterinární přípravek a účinnost stejná. Ale to je jen pro ty, kteří potřebují větší množství a něco o tom ví.
Laik by měl kupovat od veterináře.