Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2016 09:00
radek1025

XXX.XXX.107.242

Chovate taky někdo kakariky žlutočele ? Pokud by někdo kde byl rad odkoupim mlade. tihle jsou moji https://www.youtube.com/watch?v=VbWfQe9kEG8.

10.4.2016 09:49
petr111

XXX.XXX.248.246

Bohužel uvažuji o ukončení chovu, není možne sehnat samičky (žluté a lutino), u těchto dochází k častému uhynu.

10.4.2016 11:44
dr.Doubek

XXX.XXX.90.13

petr111 napsal(a):
Bohužel uvažuji o ukončení chovu, není možne sehnat samičky (žluté a lutino), u těchto dochází k častému uhynu.

Ja mam zlutou samici a zase nemohu sehnat samce straku, zluteho nebo lemovaneho.

11.4.2016 13:46
platicerus

XXX.XXX.238.250

Zdravim reagujem na vašu diskusiu žltočele chovam druhym rohkom a odchovy su dobre teraz mi vyleteli 4 mlade zo 6 oplodnenich vajičok všetky žlte a znovu sa nanaša druhy par tiež sedi mam ich vonku a pandr.Doubek odkial ste mam lemovaneho samca a v roku 15 som odchoval 3 samcov straky tak nebol by problem do buducna s tim lemovanim sa dohodneme som od Noveho Mesta n/V.

11.4.2016 19:39
dr.Doubek

XXX.XXX.90.13

platicerus napsal(a):
Zdravim reagujem na vašu diskusiu žltočele chovam druhym rohkom a odchovy su dobre teraz mi vyleteli 4 mlade zo 6 oplodnenich vajičok všetky žlte a znovu sa nanaša druhy par tiež sedi mam ich vonku a pandr.Doubek odkial ste mam lemovaneho samca a v roku 15 som odchoval 3 samcov straky tak nebol by problem do buducna s tim lemovanim sa dohodneme som od Noveho Mesta n/V.

Nel bych o nej zajem, ale ja hsem Jablonec nn a to je hodne daleko, nejezdite do Přerova, od nas tam chlapi jezdi, tak by mi ho tam vzali, dekuji.

11.4.2016 20:03
platicerus

XXX.XXX.238.250

Zdravim ak pojde kamarat tak by som vam ho poslal canus@azet.sk.

18.6.2016 10:00
honza13

XXX.XXX.167.109

Dobrý den,
mám dotaz ohledně rozmnožování kakariků. Mám samici kr.2012, která mi již několikrát zasedla a vyvedla mladé s jiným samcem. Ten mi loni po sezoně padl. Tak jsem na konci srpna koupil mladého, Nyní může mít +- 1 rok. Na jaře jsem je viděl se pářit. Samec i krmí samici, ale vejce nikde.Samička je už 2 měsíce pořád v budce a nic. Je samec mladý nebo jej mám vyměnit, že si nesedli? U jiných papoušků byli třeba prázdné vajíčka, ale byly a tady nic Prosím o slušné odpovědi. děkuji Honza.

18.6.2016 12:33
dr.Doubek

XXX.XXX.90.13

honza13 napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz ohledně rozmnožování kakariků. Mám samici kr.2012, která mi již několikrát zasedla a vyvedla mladé s jiným samcem. Ten mi loni po sezoně padl. Tak jsem na konci srpna koupil mladého, Nyní může mít +- 1 rok. Na jaře jsem je viděl se pářit. Samec i krmí samici, ale vejce nikde.Samička je už 2 měsíce pořád v budce a nic. Je samec mladý nebo jej mám vyměnit, že si nesedli? U jiných papoušků byli třeba prázdné vajíčka, ale byly a tady nic Prosím o slušné odpovědi. děkuji Honza.

U jednoho paru mi samec likvidoval vejce, sezral vse i se skorapkou, chytil jsem ho az po roce.

19.6.2016 10:13
honza13

XXX.XXX.167.109

Samce jsem neviděl, že by byl v budce, jenom nakukuje do budky.

19.6.2016 14:16
lada3

XXX.XXX.180.251

Rad bych se zeptal ohledne heejnoveho chovu kakariku:

Drtiva vetsina chovatelu je chova samostatne.

Zajimalo by me, jake mate zkusenosti s vice pary kakariku v jedne voliere? Stejny druh, v mem pripade by se jednalo o cervenocele. Uvazuji tak o 2-3-4 parech ve voliere, rozmery zatím nevim, odhadem 3x2,5x2,5m.
Jak to to u kakariku, když jsou dva pary, mají samci tendence se napadat a je lepsi mit radeji tri pary?.

19.6.2016 15:39
demlis

XXX.XXX.202.26

lada3 napsal(a):
Rad bych se zeptal ohledne heejnoveho chovu kakariku:

Drtiva vetsina chovatelu je chova samostatne.

Zajimalo by me, jake mate zkusenosti s vice pary kakariku v jedne voliere? Stejny druh, v mem pripade by se jednalo o cervenocele. Uvazuji tak o 2-3-4 parech ve voliere, rozmery zatím nevim, odhadem 3x2,5x2,5m.
Jak to to u kakariku, když jsou dva pary, mají samci tendence se napadat a je lepsi mit radeji tri pary?.

Ja je chovam v hejnu a jsem naprosto spokojen, nic si nedelaji, mlade vyvadeji ;)

19.6.2016 21:45
lada3

XXX.XXX.180.251

demlis napsal(a):
Ja je chovam v hejnu a jsem naprosto spokojen, nic si nedelaji, mlade vyvadeji ;)

Diky za odpověď.

Az ted jsem si uvedomil ze jsem spatne polozil otázku.
Myslel jsem to tak, zda je chovate s vice druhy a nebo pouze vice paru kakariku spolecne a nebo jen jeden par kakariku.
Kazdopadne Vase odpověď me tesi, na jare hodlam pristavet treti voliéru a chtěl bych tam mit vice paru kakariku.

19.6.2016 22:48
demlis

XXX.XXX.189.5

Mel jsem je u zebricek a to nedelalo dobrotu, kakariky je sikanovaly a vyhazovali mlady zebry.

Přidejte reakci

Přidat smajlík