Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

papouch232

21.4.2016 06:53
papouch232

XXX.XXX.238.148

Mam ve voliere korely, andulky, zebricky a krepelky cinske. Ktery druh se jeste da pridat by vse fungovlo? Diky za odpovedi.

21.4.2016 07:08
andulka9

XXX.XXX.19.49

Uved velikost kdyby měla 6m*2m*3m tak bych přidal papouska horského nebo nadherneho

21.4.2016 08:14
bartrand

XXX.XXX.17.206

Uz tak je to preplacany :) neni nic hezciho nez pohlad na par mrnousku ve velke voliere..

papouch232

21.4.2016 10:35
papouch232

XXX.XXX.143.149

Mam jen 4x2x1,5m..

21.4.2016 17:05
andulka9

XXX.XXX.19.49

Je to dostacujici je mi 13 let a chtěl jsem do voliery rvát co nejvíc druhů jenomže pak tam máte neplechu a máte tam ty andulky predpokadam tak 2 páry korely taky a je to skoro plný já tu měl taky takové téma že sem tam toho rval až se to porvalo a uhynulo je to takhle dobře na okrasu a i to bude dobře odchovavat přeji hodně úspěchu Martin.

21.4.2016 17:18
pisectipapoušci

XXX.XXX.234.72

Mám voliéry 3x2x1,5 - v jedné z nich mám tři páry korel,3 páry andul a pár křepelek na zemismajlík Vše funguje v naprosté harmonii... v budkách už mám mimina... velká spokojenost i s oplozeností... pokud bych chtěl něco přidat tak max ty zebřičky (ale ty už mátesmajlík, ale žádným druhem navíc bych tuto harmonii neriskoval rušit... I tak je co pozorovat smajlík V další voliéře jsem zkusil 5 páru andul a kakariky 1 pár... Kakarici se zbláznili a vypadalo to, že chtějí mít všechny budky jen pro sebe... a anduly od nich neustále odháněli... nebyli na ně vůbec agresivní, ale prostě nebylo možno aby se andulky pokusili zahnízdit... nakonec kakarici šli do samostatné voliéry s jedním párem andul (ty to měli za trestsmajlík dělali neplechu ostatním) a kupodivu to funguje teď všude dobře... Alexandry mám samostatně... Příští rok možná zkusíme postavit voliéru 3x3x2 a dáme tam společně 3 páry Alexandů malých...

21.4.2016 18:59
kkki

XXX.XXX.254.207

pisectipapoušci napsal(a):
Mám voliéry 3x2x1,5 - v jedné z nich mám tři páry korel,3 páry andul a pár křepelek na zemismajlík Vše funguje v naprosté harmonii... v budkách už mám mimina... velká spokojenost i s oplozeností... pokud bych chtěl něco přidat tak max ty zebřičky (ale ty už mátesmajlík, ale žádným druhem navíc bych tuto harmonii neriskoval rušit... I tak je co pozorovat smajlík V další voliéře jsem zkusil 5 páru andul a kakariky 1 pár... Kakarici se zbláznili a vypadalo to, že chtějí mít všechny budky jen pro sebe... a anduly od nich neustále odháněli... nebyli na ně vůbec agresivní, ale prostě nebylo možno aby se andulky pokusili zahnízdit... nakonec kakarici šli do samostatné voliéry s jedním párem andul (ty to měli za trestsmajlík dělali neplechu ostatním) a kupodivu to funguje teď všude dobře... Alexandry mám samostatně... Příští rok možná zkusíme postavit voliéru 3x3x2 a dáme tam společně 3 páry Alexandů malých...

Tak to bych nezkoušel, samci alexů, jsou v době hnízdění, dost agresivní.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík