Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hanule89

27.4.2016 17:07
hanule89

XXX.XXX.246.71

Dobry den chtela sem se zeptat co delam spatne mam andulky a v pondeli mi uhynul jeden par a druhy den mi uhynuly dva pary a vzdy ty pary lezeli u sebe a jeden par sem dokonce nasla v budce v pondeli u nas bylo slabsi zemetreseni muze to mit nejakou souvislost s uhynem predem dekuji za odpivedi.

27.4.2016 18:31
simacek123

XXX.XXX.142.1

hanule89 napsal(a):
Dobry den chtela sem se zeptat co delam spatne mam andulky a v pondeli mi uhynul jeden par a druhy den mi uhynuly dva pary a vzdy ty pary lezeli u sebe a jeden par sem dokonce nasla v budce v pondeli u nas bylo slabsi zemetreseni muze to mit nejakou souvislost s uhynem predem dekuji za odpivedi.

Zemetreseni to si delate... ne, nechte udelat vysetreni a dozvite se vice, jinak nelze na dalku urcit pricinu uhynu, Mozna...jedine nejaky vestec ale tomu nejsem naklonen.

27.4.2016 19:09
barp58

XXX.XXX.76.143

hanule89 napsal(a):

To není možné, jedině krmivem.

hanule89

27.4.2016 19:50
hanule89

XXX.XXX.246.71

Dobry den kdyby to bylo krmenim tak by mi uhynuly vsechny andulky i korely to je muj nazor ale dekuji za odpoved.

Přidejte reakci

Přidat smajlík