Papoušek horský - krmení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2016 12:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, chtěla sem se zeptat, krmím směsí obilovin pro střední papoušky, slunečnice a různá jiná semena, přidávám jablko, salát, pampelišku, žabinec, různé trávy které mají semínka, občas piškot nebo kousek tvrdého rohlíku, mrkev -nežerou, jahody- nežerou, zkoušela jsem dát i kousek salátové okurky ta jim chutnala ale chtěla sem ještě poprosit o tipy čím jim obohatit jídelníček aby jim chutnalo ale neublížilo jim to díky

3.5.2016 15:37
hyty

XXX.XXX.75.79

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím, chtěla sem se zeptat, krmím směsí obilovin pro střední papoušky, slunečnice a různá jiná semena, přidávám jablko, salát, pampelišku, žabinec, různé trávy které mají semínka, občas piškot nebo kousek tvrdého rohlíku, mrkev -nežerou, jahody- nežerou, zkoušela jsem dát i kousek salátové okurky ta jim chutnala ale chtěla sem ještě poprosit o tipy čím jim obohatit jídelníček aby jim chutnalo ale neublížilo jim to díky

Davam do michanice kromě jablek mrkve, červenou řepu, petržel nebo dceler, hrozny, papriku, lehce to nasladim sirupem jenom par kapek a nezustava mi vmiskach nic.

3.5.2016 19:01
calvusca

XXX.XXX.208.12

Mne tiez nechceli jest zeleninu ani ovocie len jablko brala samicka a samcek zas bol na piskoty. Tak som im to zacal struhat jablko s piskotami. Fungovalo to. postupne som zacal pridavat aj mrkvu redkovku papriky atd postruhane. Ale jablkotam muselo bit smajlík ako miechanica bez vajicok. Teraz ked uvidi u mna jahody tak pletivo ide trhat smajlík uz im nestruham, napichujem vsetko na haluzky krasne vsetkto zjedia. Makksie ovocie maliny, banan zviknem trosku roztlacit, aby ostali kusky a dam do mysky. Zlikviduju vsetko. Teraz aj korely co som do teraz nevidel ze by jedly ovocie. Myslim ze kym neochutnaju tak nezjedia. Treba im to nejakym sposobom ponunut, aby ochutnali. Potom uz radi ochutnaju aj nove papanicko a vacsinou im aj chuti. smajlík

3.5.2016 20:29
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Většinou se to učí jeden od druhého, když je to nenaučili rodiče. Když jsem si před lety pořídil královské, tak samice brala česnek. Dnes ho berou všichni okolo, protože se "opičí" po ní a je legrační, že i když mají všichni to stejné žárlí na to co je v sousední voliéře. Mě berou během sezóny všechno, všechny bobule, třešně, květy růží, ibišku, i jejich semeníky. Prostě jim nabízejte co uvidíte a oni si vyberou sami.

Přidejte reakci

Přidat smajlík