Možná by stálo za to, uveřejnit co jste kde zajímavého viděli
Mě dnes na zahradu zavítala tahle krása :
(nestihl jsem vyfotit, takže fotka z netu).
Lejsek černohlavý (Ficedula hypoleuca).
lupus4
napsal(a):
Dobry den, tak to je nahoda lejsek cernohlavy uz 4 nebo 5 rok hnizdi v budce na jabloni vedle volier když se me to povede zkusim je o vikendu vyfotit az budu mit cas, ale jsou dost opatrny tak uvidime
Uživatel s deaktivovaným účtem

lupus4
napsal(a):
Největší zahradní zážitek pro mě byl dudek, který nás několik dní po sobě navštěvoval loni na podzim. to byla nádhera.
a největší ptačí zážitek obecně byl lednáček dole na potoce.
stewe5
napsal(a):
Dobry den, tak to je nahoda lejsek cernohlavy uz 4 nebo 5 rok hnizdi v budce na jabloni vedle volier když se me to povede zkusim je o vikendu vyfotit az budu mit cas, ale jsou dost opatrny tak uvidime
Jj, okukovali budku, co mám pro rehky...
tak zítra musím udělat nějakou pro ně - kdyby se ještě "stavili"
Dobry den, vyuziju téma...dnes jsem nahodne s auta, takze jenom cca 5 vterin videl nadherne zbarveného ptacka velikosti asi tak vrabce, jenom telo bylo stihlejsi, byl krasne zluty s cernymi znaky, moc jsem si ho nestihl prohlednout...byl u reky..
nevi někdo co by to mohlo byt za ptacka?nikdy před tim jsem ho u nas nevidel..dekuji za odpovedi a můžete dat i fotky co by to mohlo byt, kdyztak potvrdim, podle fotky..diky moc
Mart07

XXX.XXX.58.114
stewe5
napsal(a):
Dobry den, vyuziju téma...dnes jsem nahodne s auta, takze jenom cca 5 vterin videl nadherne zbarveného ptacka velikosti asi tak vrabce, jenom telo bylo stihlejsi, byl krasne zluty s cernymi znaky, moc jsem si ho nestihl prohlednout...byl u reky..
nevi někdo co by to mohlo byt za ptacka?nikdy před tim jsem ho u nas nevidel..dekuji za odpovedi a můžete dat i fotky co by to mohlo byt, kdyztak potvrdim, podle fotky..diky moc
Dobrý den,
viděl bych to tak na Konipase lučního .
Zdravím, já je viděl na Veselce (pod Boubínem) kde vy ?
U mě na zahradě včera hýlové a 1,1 stehlíci
autoři fotek viz loga
Teď o víkendu jedu na Českou Kanadu, tak jsem zvědavej, co "potkám" kromě "tatanek".
Tak na ČK jen klasika, (žádné straky )
u Rajchéřovického rybníka (soukromá rezervace) volavka, vrána šedá, datel atd...atd...
za zmínku snad jen šoupálek (jestli dlouho či krátko prstý nevím, byl dost daleko...)
fotka z Wikip.
Certhia familliaris (dlouhoprstý).
Tak já se taky přidám, už je to sice čtyři roky, ale na zahradě jsem ho celou tu dobu viděl pouze tenkrát...foto autentické mazal sem pro foťák hned jak jsem ho zahlídnul
Ja

XXX.XXX.224.102
Neviem či je to rarita ale mne sa chodi krmit pod zavesne voliery pár zelienok obyčajných a minulý rok som tam od nich videl aj odchov