Korely, dvě samice v jedné budce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

papouch232

4.5.2016 10:14
papouch232

XXX.XXX.138.131

Mam dva pary ale sedi mi dve samice a jeden samec v jedne budce na vejcich i presto ze mam tri budky. Co stim?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2016 11:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Buď to tak nechte, nebo je rozdělte. Otázka je co je lepší, když tam už mají vejce.

4.5.2016 12:42
stepka

XXX.XXX.225.10

Nechte to na nich.

4.5.2016 14:15
martinc

XXX.XXX.16.141

Ak mali znasku priblizne v rovnakom case, tak ich kludne nechajte tak. Mne sa to tiez stalo. Mlade sa vyliahli v rovnakom case, krmili ich vsetci vtaci a uspesne odchovali.

31.3.2017 13:35
pisectipapoušci

XXX.XXX.233.87

Nechci zakládat nové vlákno, teď mi to udělali andulky... mám tři voliéry a v nich vždy mix andulky a korely... dělám to tak už pár let a vždy ok. Voliéry tří metrové a 1.2 šířka,2 výška. v té jedné jsou dva páry korel a tři páry andulek. Korely ok. Anduly dva páry obsadili jednu budku, je to malá kmenová pro anduly. Zatím je vše ok. Sedí obě samice. Přitom loni jsem jeden z těch páru musel separovat pouze s korelami, protože samice nesnesla jiné hnízdící anduly... Jinak supr matka... no a najednou se dělí o jednu budku. Nevím jak toto dopadne i z hlediska místa v kmenovce, která je na výšku. Zatím je tam asi 10 vajec. Jo jinak ve voliéře jsou další 3 volné budky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík