Dobrý den potřebuju poradit s pohlavím této neofémy. Je roční, je to opalín (šedozelená rudobřichá opalínová), má zrcátko i bílý proužek.
Popř. můžete pro srovnání poslat stejnou mutaci jestli máte..
díky pepe.
Pepe8
napsal(a):
Dobrý den potřebuju poradit s pohlavím této neofémy. Je roční, je to opalín (šedozelená rudobřichá opalínová), má zrcátko i bílý proužek.
díky pepe.
Zdravím, vidím, že vám nikdo neodpovídá, tak to zkusím. Je to samozřejmě samec, proužek a křídelní znaky nejsou rozhodující, orientujte se především podle stavby těla a především podle hlavy a jejího zbarvení. Porovnejte si ho se zbarvením hlavy samic.
Díky za reakci.
toho jsem se právě bál...Jinak ta hlava co se týká barvy je samčí, ale mě se ten výraz i tvar zdá dost samičí a to i tvar těla..z fotky to tak možná nevyplývá..
No tak pro mě chovatelská sezona asi skončila dřív než začla...mám 2 samce tohoto a tmavozelenýho rudobřich. opalína...
Pepe8
napsal(a):
díky pepe.
Zdravím. Posílám foto pro Vaše srovnání samice a samce, šedozelená rudoprsá opalina.