Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2016 00:02
malochovatel

XXX.XXX.251.248

Dobrý den známému zůstali nějaká mláďata rozel pestrých a zlutohlavych včera sem viděl jak se mu paří zlutohlava s pestrou. Zajímalo by mě zda budou mýt mlade a v jakých barvách ? Popřípadě jestli je dobré je nechat křížit ? A je potomstvo plodné ?

1.6.2016 05:33
sharon

XXX.XXX.172.44

malochovatel napsal(a):
Dobrý den známému zůstali nějaká mláďata rozel pestrých a zlutohlavych včera sem viděl jak se mu paří zlutohlava s pestrou. Zajímalo by mě zda budou mýt mlade a v jakých barvách ? Popřípadě jestli je dobré je nechat křížit ? A je potomstvo plodné ?

A je tu ďalší Mičurin - ten krížil hada s ježom a bol ostnatý drôt - nakoniec sa mu skrížili nohy a nemohol sa vysrať - tak skapal

1.6.2016 07:04
malochovatel

XXX.XXX.251.248

Radši bych normální odpověď docela mě to zajímá na internetu sem nic právě nenašel

1.6.2016 07:12
sharon

XXX.XXX.172.44

Zasielam Vám foto určitých krížencov - nikto to nechce a spätné kríženie - beh na dlhé trate, možno to chápete, možno nie, ale dávajte dokopy, myslím na spárovanie, len rovnaké druhy papagájov,.

1.6.2016 07:22
atobajus

XXX.XXX.195.189

malochovatel napsal(a):

Pokud je dal dohromady tak se zkříží a odchovají plodné potomstvo, ale bezcenné. Občas se to podaří i v přírodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík