Dobrý den chtěla bych vědět jestli můj andulák je zdraví. Kdysi jsem mělaandulky jedné hodně vypadávali pírka, a po naké době zemřela. Ale nebylo ji ani rok. Mímu andulakovi dříve nevypadávali pírka a teď ano, a hodně. Chtě la bych vědět jestli můj andulák není nemocný, jestli mu mám koupit léky a vitamíny.
Bella 2005
napsal(a):
Dobrý den chtěla bych vědět jestli můj andulák je zdraví. Kdysi jsem mělaandulky jedné hodně vypadávali pírka, a po naké době zemřela. Ale nebylo ji ani rok. Mímu andulakovi dříve nevypadávali pírka a teď ano, a hodně. Chtě la bych vědět jestli můj andulák není nemocný, jestli mu mám koupit léky a vitamíny.
Z tohohle popisu vám odpoví leda kněžna Libuše, nebo někdo s věšteckou koulí...
Popište podmínky chovu, čím krmíte, dejte fotky...
Bella 2005
napsal(a):
Jak píše lupus. Může to být nevhodnou stravou, ale taky třeba BFD, PBFD...
Hošo
napsal(a):
Vložte fotky, přepeřování je u andulek normální jev, takže se neplašte, pokud jste na dně klece našla třeba i letku. Jsou ale případy, kdy se opravdu jedná o nemoc. Zde vám rádi chovatelé poradí... Zbytečně do zdravé andulky cpát vitamíny jen tak není vhodné...
Zbytečně do zdravé andulky cpát vitamíny jen tak není vhodné...- To asi není rada z praxe že ?
Strnad

XXX.XXX.144.116
Hošo
napsal(a):
Měla jsem na mysli chemické vitamíny. Zdravá andulka při normálním přepeřování žádnou chemii nepotřebuje.
No nevím, co by jste přírodního doporučila při přepeření? (pokud se jedná jen o to).