Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.6.2016 23:15
chovateluel

XXX.XXX.246.253

Dobrý den chtěl bych si postavit na zahradě nějakou voliéru tak 4x6 metrů představoval bych si 2 strany z opuky a 2 jen pletivo co můžu dat do takové voliéry spolu nějak po párech aby to odchovávalo? Líbí se mi kralováci a co by k nim šlo? Taky něco co nepotřebuje vytápění v záletu. A jaké pletivo proti kunám apod.? Díky moc.

21.6.2016 06:13
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Ke královákům bych nic nedával, snesou tak akorát na zemi křepelky. Zkoušel jsem k nim dát neofémy modrohlavé, všechno bylo v pohodě, ale jak vyletěly mladé tak je zabil. Jednou se nějakým způsobem z vedlejší voliéry dostal sameček amadiny diamantové a zbyla po něm jen hromádka krvavého peří. Když nejsou v toku tak je to všechno dobré, ale jak jde sameček do toku tak je to horší.Na druhé straně jsou podělaní, když na ně útočí rozelák pestrý nebo červenokřídlý.

21.6.2016 13:54
chovateluel

XXX.XXX.244.227

A co když rozdělím voliéru na 2 poloviny a budu mít královsky a vedle Alexandry jde to ?

21.6.2016 14:14
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

To by stačilo bohatě, já je mám ve voliéře 5x1x2m a jsou docela spokojeni a každým rokem odchovávají mladé. Ono se to zdá velké co máte doma, ale ptáci si v přírodě zaberou větší teritorium a ve voliéře není úniku. Klidně bych udělal z toho tři voliéry a můžete si pořídit nějaké tři páry papouchů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík