Sexuálně čilý papoušek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2016 16:21
nikola16

XXX.XXX.226.98

Dobrý den,
náš 3letý Mníšek zřejmě projevuje potřebu se pářit. Otírá se prdelkou o moji ruku a podivně dýchá. Máme se pokusit mu najít partnera nebo ho to přejde samo? Ani nevíme zda je to sameček nebo samička. Nebo co byste mi kdo poradil prosím? Děkuji.

28.6.2016 21:30
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
naprosto bezne chovani mazlicku chovanych samostatne. Dle meho nazoru by porizeni dalsiho jedince jen vyvolalo stres a obrannou reakci pri chraneni teritoria a vys jakozto sveho partnera.
Pokud by se vsak k seznamovani pristupovalo velmi opatrne a pozvolna, je sance ze by ptaci vytvorili par a pak by sve potreby nesmerovali na vas.
S pozdravem smidla.eu.

29.6.2016 10:32
nikola16

XXX.XXX.226.98

Děkuji za radu smajlík

29.6.2016 10:32
nikola16

XXX.XXX.226.98

Děkuji za radu smajlík

29.6.2016 11:54
eli22

XXX.XXX.181.33

smidla napsal(a):
Dobry vecer,
naprosto bezne chovani mazlicku chovanych samostatne. Dle meho nazoru by porizeni dalsiho jedince jen vyvolalo stres a obrannou reakci pri chraneni teritoria a vys jakozto sveho partnera.
Pokud by se vsak k seznamovani pristupovalo velmi opatrne a pozvolna, je sance ze by ptaci vytvorili par a pak by sve potreby nesmerovali na vas.
S pozdravem smidla.eu.

Dobrý den, u nás se to bohužel nepovedlo ani za tři roky .

12.7.2016 15:14
nikola16

XXX.XXX.226.98

Dobrý den, tak jsme ji nechali a dnes jsem našla vajíčko. Má takovou lávku ve voliéře a tam si asi začala budovat hnízdečko. Vajíčko jsem odebrala, ale nevim jestli tu lávku nemam dát raději pryč..? Myslíte že to bude pokračovat nebo co?

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2016 15:58

V ajíčko jste ji měli nechat. Když je budete odebírat tak bude snašet stále. Kdyby jste chtěli koupit samečka a vytvořit pár tak já osobně bych zkusil je dát do uplně druhé klece nebo voliery. A vpustit je tam zároven.

12.7.2016 16:05

A na uplně jiné místo nebo do jiné místnosti na které samicka byla uvyklá.Muj názor.

12.7.2016 17:36
nikola16

XXX.XXX.226.98

Máme papoušky dva. Mniška a kakarikiho. Každý má svoji volierku a máme je na zasklené lodžii s přístupem do bytu. Máme je jako mazlíčky a partnera určitě pořizovat nebudeme. Každý ma svoje a jsou tak zvyklí. Na víc papouchů nemáme místo ani čas. Místo kde snesla vajíčko je úplně nahoře v rohu klece, nezabezpečené ze stran. Vajíčko jsem tam vrátila zpět a o pár minutek později se zkutálelo dolů. Jestli na tomhle místě s tím bude pokračovat dál, tak se jí budou pořád kutálet dolů. Asi nevidim jinou možnost než to dát pryč a když ji to nepřejde tak si udělá hnízdo na lepším místě. Nebo co myslíte?

12.7.2016 23:06
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
vajicka pravidelne odebirat. Upravit krmnou davku tak, aby nebyla pestra, snizit hlavne podil zivocisnych bilkovin, korigovat podavani vitaminu. Je proste dobre zivena a zdrava, tak se prirozene chce rozmnozovat. Tento pud je velmi silny.
S pozdravem smidla.eu.

13.7.2016 10:49
nikola16

XXX.XXX.226.98

Pravidelně tím myslíte hned co ho najdu? Nebo ho tam mám pár dní nechat, jestli ji teda zase nespadne dolů? Jak dlouho tak trvá tohleto období? Už asi měsíc je, chtivá" :-D.

13.7.2016 14:25

To máte jedno Moje máma je taky pořád chtivá jak každá normální ženská.Víte co Zjistěte si jestli ve vaše okolí není nějaký chovatel papoušku a informujte se. Tady by to bylo do nekonečna. nebo si o kakaricích něco přečtete. Nashle-.

13.7.2016 14:44
eli22

XXX.XXX.181.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To máte jedno Moje máma je taky pořád chtivá jak každá normální ženská.Víte co Zjistěte si jestli ve vaše okolí není nějaký chovatel papoušku a informujte se. Tady by to bylo do nekonečna. nebo si o kakaricích něco přečtete. Nashle-.

A Vy si přečtěte pořádně dotaz. Nejedná se o kakarika

13.7.2016 14:54

Nejchytřejší Ellí z dizkuse.OMLOUVÁM SE.

13.7.2016 14:57
smidla

XXX.XXX.199.215

nikola16 napsal(a):
Pravidelně tím myslíte hned co ho najdu? Nebo ho tam mám pár dní nechat, jestli ji teda zase nespadne dolů? Jak dlouho tak trvá tohleto období? Už asi měsíc je, chtivá" :-D.

Dobry den,
ano odebirat jak si ho vsimnete. Jde o to aby nepadala na zem a nerozbijela se. Naslednym pozrenim, kdyby tam bylo delsi dobu muze dojit k nakaze. Obdobi trva dokud neskonci. Pripada mi jako by jste si z toho co jsem Vam napsal nic nevzala a dal kladete sve otazky. Takze jiz jenom zaverem. Nastudujte si odbornou literaturu. Bylo Vam dobre porazeno aby jste se skontaktovala s chovatelem.
S pozdravem smidla.eu

P.S.? Eli22: at kakariky nebo mnisek, vysledek je stejny.

13.7.2016 15:00

To co jsem napsal tak platí i pro mníška šedého. Pardon.

13.7.2016 15:50

Pro tu Eli 22 Nevím jestli jste slečna nebo paní Já jsem tady na dis foru teprve týden. Ale podle toho kde vidím všude vaše příspěvky tak jste nejchytřejší. Vše víte vše znáte a když nevíte tak souhlasíte a přikyvujete i když nesmyslum. Musíte být strašně chytrá Jak dlouho prosím Vás se věnujete chovu exotického ptactva. Vy mě dáte zase otázku jak mnoho chytrých lidi proč nemám nic na profilu. Na profil Vám mužu vyfotit a napsat co budu chtít Od kakadu havraních černých vějířových atd. Jste stašné moc chytrá. Mohla by jste sem všem prosím napsat co jste v životé odchvala- Myslím tím exotické ptacvo. Děkuji za odpověd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík