Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2016 13:45
stewe5

XXX.XXX.158.122

Dobrý den, rád bych se zeptal chovatelů co chovají růžáky při jakých teplotách je zimujete, jak velké máte voliéry atd...dekuji všem co se ozvou

14.7.2016 16:50
stewe5

XXX.XXX.158.122

?

14.7.2016 17:25
mhm2

XXX.XXX.20.13

Já zimuji při +8 v zařízení mám i ameriku voliéru mám výlet 3x1x2 délka, šířka, výška zálet délka 1,5 m ostatní jako výlet, ale řekl bych že to je malé i když jsem viděl chovat i v menších. Hodně chovatelů je chová venku bez záletu. Už bych si je znovu nekoupil chce to voliéru alespoň 4x1,5x2. Jsou dosti hluční tedy ti moji u mě jsou nejhlučnější to mám kubánce a amazónky bělobřiché. Je to jen můj názor někdo může mít jiný. Jinak to jsou krásní ptáci.

14.7.2016 18:06
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

mhm2 napsal(a):
Já zimuji při +8 v zařízení mám i ameriku voliéru mám výlet 3x1x2 délka, šířka, výška zálet délka 1,5 m ostatní jako výlet, ale řekl bych že to je malé i když jsem viděl chovat i v menších. Hodně chovatelů je chová venku bez záletu. Už bych si je znovu nekoupil chce to voliéru alespoň 4x1,5x2. Jsou dosti hluční tedy ti moji u mě jsou nejhlučnější to mám kubánce a amazónky bělobřiché. Je to jen můj názor někdo může mít jiný. Jinak to jsou krásní ptáci.

Jak tak čtu, tak Váš příspěvek považuji za velice přínosnou osobní zkušenost, která nemusí mít obecnou platnost na rozdíl od mnohých odpovědí papouškujících fakta z jiných zdrojů. S tou hlučností je to individuální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík