jurajda

XXX.XXX.195.189
Cena je hodně různá podle kvality konkrétního kusu, podle stáří, jestli má kroužek a DNA a taky toho jak si chovatel ocení svoji chovatelskou práci.
chloropter
napsal(a):
Dobrý den neřeknu vám kolik se prodávají mezi chovateli ale ja je vykupuji za zelené 450 modré 1200 a lutino 3000kontakt 725964080.
Dobrý den
Vykupujete mníšky pro sebe do chovu nebo dále přeprodáváte? A ty ceny jsou s DNA nebo bez?
Děkuji za odpověď L. Pazdera.
Asi budete muset navštívit chovatele, nejlépe v Holandsku nebo Belgii-tam se osobně setkáte s realitou a snad i novinkami, ta cesta je vklad.Osobní jednání je víc, než plané diskuse na netu, které bývají často zneužity k umělé tvotbě ceny jakýchkoliv druhů-tam psali, kamarád kamaáda prý viděl, slyšel, koupil...Pokud se sám neorientujeie a nesledujete naši i cizí inzerci, tak zde "ceník"nehledejte, nanejvýš zbožná přání kupujících.Chovatel si /po dohodě s kupujícím /určí cenu sám a u každého kusu, obecný ceník má pouze VÝKUP, ale také každý týden jiný...
demlis
napsal(a):
Jake jsou ceny lutin, modrych, kobaltu, oliv, mauve ? dekuji.
Letos je mnichů málo, počítejte lutino 4000-5000, modrých 1200-1500, kobalt 2000-2500, olivy nejsou, a pravých mauve černých jak boty je málo, takže se těžce schání.. (nemyslím ty šedomodré) ceny jsou s DNA (u lutin za samice)
Mönchsittich
napsal(a):
Letos je mnichů málo, počítejte lutino 4000-5000, modrých 1200-1500, kobalt 2000-2500, olivy nejsou, a pravých mauve černých jak boty je málo, takže se těžce schání.. (nemyslím ty šedomodré) ceny jsou s DNA (u lutin za samice)
Pardon nemyslel jsem že olivy nejsou, ale cenu u nich nevím, překlep !
Uživatel s deaktivovaným účtem

Během dvou tří nanejvýš čtyř let se ceny všech mutačních mníšku šedych vyrovnají cenam mutačních rosel pestrých.
jurda94

XXX.XXX.195.189
Ale to ty už nebudeš na světě

Jurdo jurdo Ty jsi pořád stejné pako.
jurda94

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
Jurdo jurdo Ty jsi pořád stejné pako.
Já vím alzbeto

Jurdo Nemužu za to že máš jen jedno varle a malého šourka.Ale tak mě to Zdenička dnes řekla.Tak si tady prosímtě neleč na lidech své mindráky.A ještě něco ale to zde nemuzu napsat.
jurda94

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
Jurdo Nemužu za to že máš jen jedno varle a malého šourka.Ale tak mě to Zdenička dnes řekla.Tak si tady prosímtě neleč na lidech své mindráky.A ještě něco ale to zde nemuzu napsat.

A když dáváš palec nahoru tak mě ještě rekla že jsi asi GAY. Však to jsou taky lidi. Ty zato nemůžeš.
jurda94

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
A když dáváš palec nahoru tak mě ještě rekla že jsi asi GAY. Však to jsou taky lidi. Ty zato nemůžeš.
To ty víš nejlíp