Uživatel s deaktivovaným účtem

Výkup ro.pestrá př.450kč, ro.č.550-600kč.ro.rubino 700-800kč.Jinak paráda, lepší jak před týdnem Přerov, přehlednos u stánků a i jinde venku lidé sedí na lavkách vše zastřešené apsolutní paráda.V hale super osvětlení no prostě vše o sto procent jinde než Přerov.Lidí taktéž stejně jak v Přerově.
zitus

XXX.XXX.131.86
napsal(a):
Výkup ro.pestrá př.450kč, ro.č.550-600kč.ro.rubino 700-800kč.Jinak paráda, lepší jak před týdnem Přerov, přehlednos u stánků a i jinde venku lidé sedí na lavkách vše zastřešené apsolutní paráda.V hale super osvětlení no prostě vše o sto procent jinde než Přerov.Lidí taktéž stejně jak v Přerově.
Chcem sa vás spítať, či ste to neprehnal stou reklamou pre Kromeriž, čo ste zato dostal aký honorár.

zitus
napsal(a):
Chcem sa vás spítať, či ste to neprehnal stou reklamou pre Kromeriž, čo ste zato dostal aký honorár.
Nepřehnal to je fakt, pokud jste tam byl tak to musíte uznat, pokud né nemůžete soudit.
prco

XXX.XXX.131.86
napsal(a):
Já to tiež vydím ako reklamní príspevek.
sauri

XXX.XXX.201.247
Kroměříži se nedá upřít, že je moc hezká. Výstaviště Floria je nové, moderní a čisté.. pro některé "čuníky-chovatele" snad až neadekvátně komfortní zázemí..
napsal(a):
, Všeho dost krom budek, potřeboval jsem preo andulky a rosely a nic.Ani jeden prodejce jen něco málo v hale, jinak nic!Třeba budou v Kromclu.,
Toto je poslední příspěvek, BAK, v tématu Přerov 21.8.2016. Na burze v Přerově bylo několik prodejců budek.
Určitě víc než v dnešním Kromclu. Když reklamu tak aspoň pravdivou. Jinak aspoň pro mě Přerov
vede. Ale nikomu to tu nepíšu a nevnucuju jak někdo neustále dokola.
napsal(a):
Tak to teda nevím, na které burze jste byl. Dnes jsem se byl na téhle burze podívat poprvé a musím říct co se týče prostředí a nějaké čistoty to máte pravdu, ale všechno ostatní co jste napsal je blaf. Ptáci byli přesunuti z důvodu nějaké rekonstrukce do té menší haly kde se dalo v příšerném dusnu ztěží mezi lidma procpat. Prodej ptáků byl v této hale a protože se tam samozřejmě všichni chovatelé nevešli, prodávali se ptáci ještě na druhém místě venku u holubů. Lidí jako v Přerově určitě né, to si myslím, že vzhledem ke kapacitě haly asi nebude možné, ale můžu se plést. Jinak burza opravdu velice pěkná, ale co se týče velikosti určitě Přerovu nemůže konkurovat, co se týče kultury prostředí tak je na tom určitě líp.Pokud ale budu shánět ptáky tak v Přerově je větší druhová rozmanitost. Toliko můj názor.
lumac

XXX.XXX.5.94
V 6 ráno výkup: andulka 50-60kč, korela šedá 100kč, korela bílá 250.Víc nevím.