Mistrale

XXX.XXX.208.247
Právě sem našla malou zebřičku vypadenou z hnízda..ale jelikož máme asi 12 hnízd nevím z kterého vypadla..ve všech jsou jen vejce..jak bych ji mohla dokrmit, nebo co s ní udělat ? (S dokrmováním mám skušenosti..ale nevím co dát zebřičce..tu jsem ještě nedokrmovala).
zebr

XXX.XXX.144.116
Jednoduše se podívejte do knihy odchovu a podle datumu vratíte, tak kam patří, jeslliže nevedete žádnou evidenci tak lituji chovatelé kteří od vás berou nepříbuzné páry!Jinak -Kaytee Exact Hand Feeding All Baby Birds.
Mistrale

XXX.XXX.208.92
Mlalé po vyletění hned prodáváme (až už nemají skoro černý zobák) tak je klidně litujte jak chcete..kdyby jsme měli něco zapisovat tak by sme měli hlavu asi naruby..20 párů...
Mistrale

XXX.XXX.208.92
Mladé*.
zebr

XXX.XXX.144.116
Mistrale
napsal(a):
Mlalé po vyletění hned prodáváme (až už nemají skoro černý zobák) tak je klidně litujte jak chcete..kdyby jsme měli něco zapisovat tak by sme měli hlavu asi naruby..20 párů...
Chovám na 45. párech s veškerou evidencí a hlavu mám stále jak má být, ale chovám a beru chov asi trochu jinak.
Mistrale

XXX.XXX.208.176
Pořár jsem se nedozvěděla jak mu pomoct...
Madas1

XXX.XXX.144.116
Mistrale
napsal(a):
Pořár jsem se nedozvěděla jak mu pomoct...
Https://www.youtube.com/watch?v=DSLIjhUycBk jak píšete zkušenosti máte, tak by neměl být problém.