Krouzkovani ary - v jakem veku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mikypiky

29.8.2016 20:34
Mikypiky

XXX.XXX.72.41

V jakem stari krouzkujete mladata ary?dekuji.

29.8.2016 20:41
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Mikypiky napsal(a):

Neodpovídám na Vaši otázku, ale mám trochu nesměý dotaz. A vy máte odchov? Byl bych se zeptal interně, bohužel jste to neumožnil.

Mikypiky

29.8.2016 21:54
Mikypiky

XXX.XXX.72.41

Ano, jinak bych neresil na diskuzi..

29.8.2016 22:15
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Mikypiky napsal(a):
Ano, jinak bych neresil na diskuzi..

Děkuji za rychlou, bohužel zase veřejnou odpověď na této diskuzi většinou "obyčejných" tazatelů a jsem zvědav na reakce na Váš dotaz.

29.8.2016 22:27
v..

XXX.XXX.146.249

Mikypiky napsal(a):

Na Váš dotaz by Vám mohl odpovědět každý desetiletý kluk, který odchoval andule Tedy pokud si všímá. A ani by nemusel vědět jestli jde o hyacinty nebo nobilis. Velikost kroužku samozřejmě zjistíte na internetu, ale doba kroužkování je jasná. Pokud jste už odchoval nějaké papoušky, tak je Váš dotaz dost podivný. Pokud jsou arové Váš první odchov, tak máte štěstí.

Mikypiky

30.8.2016 08:11
Mikypiky

XXX.XXX.72.41

Jeden de..l za druhym...proc se vyjadrujete k dotazu, kdyz nejste schopny konkretni odpovedi?!

30.8.2016 08:53
kubanec

XXX.XXX.103.251

No protože se ara kroužkuje uplně stejně jako např korela zpěvák rozela tak se hrozně divý že když ňekdo odchovává ary tak by už měl ňeco o chovu papoušku věďet

30.8.2016 09:37
kubanec

XXX.XXX.103.251

A málokdo začne chovat papoušky že si jako prvni pořídí třeba nobilisky tak váš dotaz je divný a nikdo neodpovídá

milano2

30.8.2016 20:29
milano2

XXX.XXX.93.120

Zdaleka ne jako u drobných papoušků, jak tady píšou rádoby odborníci na chov...konkrétně u ar nasazuji kroužky cca 20-30den stáří

30.8.2016 20:53
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

milano2 napsal(a):
Zdaleka ne jako u drobných papoušků, jak tady píšou rádoby odborníci na chov...konkrétně u ar nasazuji kroužky cca 20-30den stáří

Chtěl jsem dát hlas a už čtu, že jsem hlasoval. JÓ starý člověk zapomíná, ale stejně jste dobrý, že jste mu odpověděl a zadarmo.

31.8.2016 17:36
v..

XXX.XXX.146.249

milano2 napsal(a):

Nikdo přece neříká, že se andule, aratingy, amazoňani nebo ary kroužkují ve stejný den. Ale podle určitého znaku ve vývoji mláďat, je to stejné období.
Nicméně bude lepší, když my rádoby odborníci se do odborných debat nebudeme motat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2016 09:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

kubanec napsal(a):
No protože se ara kroužkuje uplně stejně jako např korela zpěvák rozela tak se hrozně divý že když ňekdo odchovává ary tak by už měl ňeco o chovu papoušku věďet

:-D ty si odborník teda :-D.

milano2

2.9.2016 00:00
milano2

XXX.XXX.93.120

Představte si, že jsem si pořídil ary jako první a jedniné ptáky, mám ochočenou páru..oba beru jako členy rodiny...něměl jsem v plánu odchov, ale oni po 6letech začaly vyžadovat boudu.To že se rozhodly nasednout a po x-tém pokusu samy krmí už skoro měsíc dva sourozence.
I takový jsou mezi Vámi chovatelé...proto jsem se ptal na tu dobu kroužkování. Naštěstí jsem místo této rádoby chovatelské diskuze dále kontaktoval přímo jednoho z chovatelů, který mi ochotně poradil ohledně kroužkování, tak dnes už nemusím řešit tento problém zde na foru, kde jsou akoraát chytrolíni kteří se vyjadřují k příspěvkům bez zkušeností... jen si rýpnout.

2.9.2016 07:01
park

XXX.XXX.222.82

Dávám hlas a smekám, pro spoustu zde možná "jenom" mazlíčkář, pro mě chovatel

2.9.2016 09:23
kubanec

XXX.XXX.103.251

No odbornik opravdu nejsem na toto téma jsem reagoval jen proto že jste nazval předchozí dva učastniky d...a když jsem kroužkoval amazonana 17 den tak už to byl docela problem tudíš jsem usuzoval že u aru to bude podobné ary nechovam a asi ani kuli hluku boužel nebudu takže opravdu nevim že se kroužkuji 20-30 den ani jste nenapsal o jaky druh ary se jedná a nevysvětlil jste situaci že máte jeden pár jako hoby je tu plno nesmyslnejch dotazu a určitě bude rozdil mezi arou nobilis nebo zelenokřidlou v datumu kroužkování a proto vám tu nikdo z chovatelu co maji ary ze začatku neodpovědel...a doteď na vaš dotaz reagoval jen jeden odborně ostatni co tu občas napiší nějakej postřech kolem ar vubec nereagovali proč asi..

2.9.2016 15:30
tamchyna

XXX.XXX.4.221

Ary červenokřídlé kroužkuji 14 den po vylíhnutí. Když jsem kroužkoval zároveň o čtyři dny mladší mládě, musel jsem kroužkování opakovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík