Mikypiky
XXX.XXX.72.41
V jakem stari krouzkujete mladata ary?dekuji.
Mikypiky
XXX.XXX.72.41
Ano, jinak bych neresil na diskuzi..
Mikypiky
napsal(a):
V jakem stari krouzkujete mladata ary?dekuji.
Na Váš dotaz by Vám mohl odpovědět každý desetiletý kluk, který odchoval andule Tedy pokud si všímá. A ani by nemusel vědět jestli jde o hyacinty nebo nobilis. Velikost kroužku samozřejmě zjistíte na internetu, ale doba kroužkování je jasná. Pokud jste už odchoval nějaké papoušky, tak je Váš dotaz dost podivný. Pokud jsou arové Váš první odchov, tak máte štěstí.
Mikypiky
XXX.XXX.72.41
Jeden de..l za druhym...proc se vyjadrujete k dotazu, kdyz nejste schopny konkretni odpovedi?!
milano2
XXX.XXX.93.120
Zdaleka ne jako u drobných papoušků, jak tady píšou rádoby odborníci na chov...konkrétně u ar nasazuji kroužky cca 20-30den stáří
milano2
napsal(a):
Zdaleka ne jako u drobných papoušků, jak tady píšou rádoby odborníci na chov...konkrétně u ar nasazuji kroužky cca 20-30den stáří
Nikdo přece neříká, že se andule, aratingy, amazoňani nebo ary kroužkují ve stejný den. Ale podle určitého znaku ve vývoji mláďat, je to stejné období.
Nicméně bude lepší, když my rádoby odborníci se do odborných debat nebudeme motat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
kubanec
napsal(a):
No protože se ara kroužkuje uplně stejně jako např korela zpěvák rozela tak se hrozně divý že když ňekdo odchovává ary tak by už měl ňeco o chovu papoušku věďet
:-D ty si odborník teda :-D.
milano2
XXX.XXX.93.120
Představte si, že jsem si pořídil ary jako první a jedniné ptáky, mám ochočenou páru..oba beru jako členy rodiny...něměl jsem v plánu odchov, ale oni po 6letech začaly vyžadovat boudu.To že se rozhodly nasednout a po x-tém pokusu samy krmí už skoro měsíc dva sourozence.
I takový jsou mezi Vámi chovatelé...proto jsem se ptal na tu dobu kroužkování. Naštěstí jsem místo této rádoby chovatelské diskuze dále kontaktoval přímo jednoho z chovatelů, který mi ochotně poradil ohledně kroužkování, tak dnes už nemusím řešit tento problém zde na foru, kde jsou akoraát chytrolíni kteří se vyjadřují k příspěvkům bez zkušeností... jen si rýpnout.
No odbornik opravdu nejsem na toto téma jsem reagoval jen proto že jste nazval předchozí dva učastniky d...a když jsem kroužkoval amazonana 17 den tak už to byl docela problem tudíš jsem usuzoval že u aru to bude podobné ary nechovam a asi ani kuli hluku boužel nebudu takže opravdu nevim že se kroužkuji 20-30 den ani jste nenapsal o jaky druh ary se jedná a nevysvětlil jste situaci že máte jeden pár jako hoby je tu plno nesmyslnejch dotazu a určitě bude rozdil mezi arou nobilis nebo zelenokřidlou v datumu kroužkování a proto vám tu nikdo z chovatelu co maji ary ze začatku neodpovědel...a doteď na vaš dotaz reagoval jen jeden odborně ostatni co tu občas napiší nějakej postřech kolem ar vubec nereagovali proč asi..