Papoušek červeno křídly

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2016 06:18
jandul

XXX.XXX.121.88

O radu, je to 4 dny co my uletěl papoušek červeno křídly, by druhý den vídeň na poli cca.pul km od baraku.Jaka pravdě podobnost je ze se vrátí přiletne zpět? Je to samec asi roční.Mám doma venku ve voliere ještě korely, alexandri, penanti po paru.A jednu holku papoušek červeno křídly právě ji uletel samec.Prosím o radu.? Byly jsme se podívat na tom místě kde byl viděn, a už tam nebyl.

5.9.2016 18:04
barp58

XXX.XXX.20.208

jandul napsal(a):
O radu, je to 4 dny co my uletěl papoušek červeno křídly, by druhý den vídeň na poli cca.pul km od baraku.Jaka pravdě podobnost je ze se vrátí přiletne zpět? Je to samec asi roční.Mám doma venku ve voliere ještě korely, alexandri, penanti po paru.A jednu holku papoušek červeno křídly právě ji uletel samec.Prosím o radu.? Byly jsme se podívat na tom místě kde byl viděn, a už tam nebyl.

Pokud se vrátí tak to bude náhoda, musel by slyšet hlasy ostatních papoušků a i tak by byl problém jej chytit. Ale to už bude hladný tak by se to mohlo povést, nalákat do voliery na protikus v kleci, nebo na krmivo v misce pod podepřenou větší klec. Třeba se vám to podaří.

5.9.2016 19:06
jandul

XXX.XXX.121.88

Papoušek je cca.půl km od domova. Mám ostatní papoušky, korely, penanti, alexandri, a samička právě zůstala sama bez něho co uletěl.Myslíte že ví cestu zpět od kat odletěl, ze si pamatuje.

5.9.2016 22:13
barp58

XXX.XXX.20.208

To si myslím že ne. Nalákal by ho pouze hlas ostatních papoušků pokud by se vyskytl v blízkosti, ale náhoda je blbec. Pokud ale zalétne dá, l tak to již bude k ničemu.Samozřejmě bude poutat pozornost dravců.

6.9.2016 08:23
jandul

XXX.XXX.121.88

Jolo

6.9.2016 20:24
Jolo

XXX.XXX.10.195

Počul som od chovateľa o jeho červenokrídlom ktorý sa vrátil na 3x Podľa mňa ak harmonizoval dostatočne, cestu si nájde

6.9.2016 20:53
jandul

XXX.XXX.121.88

Kéž byste měl-a opravdu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík