Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Ksakru je toto možné! Nechcete mu někdo z Prahy napsat a jít mu rozbít hubu a zavolat ochránce?
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/64947095/Papousek.php.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ksakru je toto možné! Nechcete mu někdo z Prahy napsat a jít mu rozbít hubu a zavolat ochránce?
Paní, on prodává něco a neví co to je. Je to oranžovokřídlý a tu cenu měl kdysi, když ho kupoval. Ale inzerent se poučí.
Jenže za 4000, - můžete mít ručně dokrmené mládě amazoňana oranžovokřídlého, o kterém od začátku víte, čím ho krmíte. Dotyčný zřejmě ani neví, kolik papouškovi je, píše "asi dva roky". Kdo ví, jak je krmený, jestli dostává ovoce a zeleninu. Každopádně je to chudák, v takové kleci. Vůbec nechápu, že si někdo může podat inzerát a dát tam takovouhle fotku, to o nečem svědčí. Kdybych nechovala jiné papoušky, tak bych si ho snad koupila.
krabatka
napsal(a):
Jenže za 4000, - můžete mít ručně dokrmené mládě amazoňana oranžovokřídlého, o kterém od začátku víte, čím ho krmíte. Dotyčný zřejmě ani neví, kolik papouškovi je, píše "asi dva roky". Kdo ví, jak je krmený, jestli dostává ovoce a zeleninu. Každopádně je to chudák, v takové kleci. Vůbec nechápu, že si někdo může podat inzerát a dát tam takovouhle fotku, to o nečem svědčí. Kdybych nechovala jiné papoušky, tak bych si ho snad koupila.
No já kdybych ho měl kam dát vemu si ho také hned. Ale snad se dostane do dobrých rukou.
pechek

XXX.XXX.195.189
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak víte, že ten inzerent toho papouška třeba nezdědil nebo se ho jen neujal po někom z rodiny nebo přátel? Hlavně, že máte oběť pro hejtování. Pořádnou pecku do palice potřebujete asi vy ať se proberete a v makovici se vám rozsvítí.
Buček

XXX.XXX.12.7
Proč to píšete.
pechek
napsal(a):
Jak víte, že ten inzerent toho papouška třeba nezdědil nebo se ho jen neujal po někom z rodiny nebo přátel? Hlavně, že máte oběť pro hejtování. Pořádnou pecku do palice potřebujete asi vy ať se proberete a v makovici se vám rozsvítí.
Tohle snad ani není třeba komentovat, ale já tu výjimku udělám. I kdyby ho zdědil nebo se ho ujal, tak mít papouška v kleci omotané igelitem není normální. Další věc, pokud by ho zdělil nebo se ho ujal, tak by ho neprodával za 10000, -. Snažil by se co nejdříve najít mu vhodného chovatele.
To ostatní komentovat nebudu, svědčí to inteligenci pisatele. Myslím, že neregistrovaní uživatelé by vůbec neměli mít možnost se diskuzí účastnit, ostatní registrovaní, kterým bezpochyby o blaho papoušků jde, by byli ušetřeni podobných primitivních výlevů.
pechek
napsal(a):
Máme zde klasický případ neregistrovaného příspěvkáře do diskuze. Nechci nijak komentovat hlavní příspěvek ale jen se stále potvrzuje, že nepřihlášení uživatelé se zde uchylují k nepříjemným atakům. Admin nám asi už nevysvětlí jak je to možné, že je tu zase možnost anonimně napadat jiné diskutující. Admin, jako mrtvý brouk, mlčí.
pechek

XXX.XXX.195.189
Hlavně, že krabatka a chovatelaustralie není anonymní
Vy tady napadáte anonymně a veřejně člověka o kterém vůbec nic nevíte, nevíte nic o tom proč ptáka prodává a kde k němu přišel a vy anonymové co si myslíte že máte registraci se cítíte napadáni. Jste normální? Ten člověk sem pravděpodobně ani nechodí aby se mohl hájit.
pechek

XXX.XXX.195.189
krabatka
napsal(a):
Tohle snad ani není třeba komentovat, ale já tu výjimku udělám. I kdyby ho zdědil nebo se ho ujal, tak mít papouška v kleci omotané igelitem není normální. Další věc, pokud by ho zdělil nebo se ho ujal, tak by ho neprodával za 10000, -. Snažil by se co nejdříve najít mu vhodného chovatele.
To ostatní komentovat nebudu, svědčí to inteligenci pisatele. Myslím, že neregistrovaní uživatelé by vůbec neměli mít možnost se diskuzí účastnit, ostatní registrovaní, kterým bezpochyby o blaho papoušků jde, by byli ušetřeni podobných primitivních výlevů.
To si myslíte, že když někdo něco zdědí tak to má rozdat zadarmo? Strečka na kleci má zabránit propadávání nečistot, zřejmě ten člověk nebude zrovna ptákomil jako mi ostatní a bordel padající z klece by mu vadil tak to mohl takhle vyřešit.
Mimochodem, ženo krabatko, jste neskutečně inteligentní
chovatelaustralie
napsal(a):
Máme zde klasický případ neregistrovaného příspěvkáře do diskuze. Nechci nijak komentovat hlavní příspěvek ale jen se stále potvrzuje, že nepřihlášení uživatelé se zde uchylují k nepříjemným atakům. Admin nám asi už nevysvětlí jak je to možné, že je tu zase možnost anonimně napadat jiné diskutující. Admin, jako mrtvý brouk, mlčí.
Souhlasím, kdysi to tak přece bývalo, že se diskuzí směli účastnit jen registrovaní uživatelé. Myslím, že jediná možnost je ignorace. Můj příspěvek byl ostatně míněn jen jako komentář, ne jako odpověď dotyčnému neregistrovanému uživateli.
Buček

XXX.XXX.12.7
Igelitem je omotán jenom spodní čás jinak má prostoru dost a starám se o něj tak jak mám
má vše co potřebuje tak nechápu proč to píšete když o tom nic nevíte.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Buček
napsal(a):
Igelitem je omotán jenom spodní čás jinak má prostoru dost a starám se o něj tak jak mám
Asi hlavně proto, že igelit nemá na kleci co dělat. Papoušek ho může začít třeba z nudy trhat a kousek sežrat a na následky uhynout. To, že to neudělal doteď neznamená, že to neudělá později. To je asi hlavně to, co lidem vadí. Navíc klec je malá a pokud je na svém místě, tak je pro papouška nevhodně umístěná. Ač se třeba o papouška dobře staráte, fotka je pro inzerát silně nevhodná, tak se nedivte, že pobuřuje milovníky papoušků.
napsal(a):
Asi hlavně proto, že igelit nemá na kleci co dělat. Papoušek ho může začít třeba z nudy trhat a kousek sežrat a na následky uhynout. To, že to neudělal doteď neznamená, že to neudělá později. To je asi hlavně to, co lidem vadí. Navíc klec je malá a pokud je na svém místě, tak je pro papouška nevhodně umístěná. Ač se třeba o papouška dobře staráte, fotka je pro inzerát silně nevhodná, tak se nedivte, že pobuřuje milovníky papoušků.
Nechci se nějak moc dotyčného inzerenta zastávat ale..myslím že nejduležitější pro případného zájemce je že papouch vypadá docela dobře, a s tou cenou, vubec bych se nedivil kdyby ho koupil někde ve zverexu jako modročelého a dal za něj 15tis., taže to bere že ho prodává velmi levně..
pechek

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
To si projděte v zimě vesnice a uvidíte kolik chovatelů má voliéry omotané igelitem přímo na pletivu.
Klec je malá? Je malá, ale bohužel u mazlíčkářů úplně normální, papoušky pouštějí.
krabatka
napsal(a):
Souhlasím. Nejsilnější řeči mají anonymové.
Jen pro pobavení : Tvrdý kritik mého příspěvku, někde měl mobil a tak jsem mu zavolal, představil jsem se, že jsem ten moudivláček. Byl jak beránek." Promiňte, jdu ke kadeřníkovi, ať se Vám ptáčci daří".
Nevěřil bych, že mluvím s člověkem, jehož ne kritická, ale hrubá odpověď reagovala na můj text.
Jsme chovatelé a víme, že i ten nejzbabělejší pes za vraty štěká.
Cumanensis

XXX.XXX.102.58
Áno, všetky 4 poddruhy kakadu žltolíceho stále spadajú pod CITES I, čiže potrebujete žltý EUROCITES.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano mozne je všechno, zijeme v 21stoleti a nektere věci nechapeme?a o tom to prave je.Co pro někoho je mozne pro druhého nemozne.Kazdodeni prirozena věc.
Moudivláček
napsal(a):
Souhlasím. Nejsilnější řeči mají anonymové.
Jen pro pobavení : Tvrdý kritik mého příspěvku, někde měl mobil a tak jsem mu zavolal, představil jsem se, že jsem ten moudivláček. Byl jak beránek." Promiňte, jdu ke kadeřníkovi, ať se Vám ptáčci daří".
Nevěřil bych, že mluvím s člověkem, jehož ne kritická, ale hrubá odpověď reagovala na můj text.
Jsme chovatelé a víme, že i ten nejzbabělejší pes za vraty štěká.
Myslím, že argumentace anonymní, neanonymní, je úplně zbytečná, i když s tím někteří rádi a velice často zde právě argumentují.Vždyť si jen představte, kliknu na "moudivláček" a co myslíte, že se dozvím?No nic, stejně tak, jako o anonymním přispěvovateli.Takže bych brzdil v jejich kritice.Hezký den.K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Buček
napsal(a):
Taky bych vás omotala igelitem...zajisté bych Vám taky dala vše co potřebujete, hlavně výprask!
keke

XXX.XXX.131.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky bych vás omotala igelitem...zajisté bych Vám taky dala vše co potřebujete, hlavně výprask!
Založil ste túto tému, už ste sa na začiatku vyjadril, nechápem vás prečo ste obnovil túto tému.
keke
napsal(a):
Založil ste túto tému, už ste sa na začiatku vyjadril, nechápem vás prečo ste obnovil túto tému.
Máte pravdu, že toto téma je naprosto zbytečné a dost hloupé. Nechápu také proč se tu zase obnovuje. Jsou určitě zajímavější diskuze a na ty nikdo nereaguje. Cožpak některé lidi zde fascinují jen hádky a vzájemné osočování?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Omlouvám se delší dobu jsem na fauně a v diskuzi ptactva nebyla a znovu mě to rozčílilo.
guardian

XXX.XXX.195.189
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Omlouvám se delší dobu jsem na fauně a v diskuzi ptactva nebyla a znovu mě to rozčílilo.
Jestli je to možné tak se zkuste nad sebou zamyslet.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
guardian
napsal(a):
Jestli je to možné tak se zkuste nad sebou zamyslet.
Až po Vás...Já mám svědomí čisté, žádné zvíře netýrám, nemučím, neomotávám mu "domeček" folií a jiné, pro normálního člověka nepochopitelné věci...A jestli se chcete hádat, klidně, ale mezi čtyřma očima.
guardian

XXX.XXX.195.189
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Až po Vás...Já mám svědomí čisté, žádné zvíře netýrám, nemučím, neomotávám mu "domeček" folií a jiné, pro normálního člověka nepochopitelné věci...A jestli se chcete hádat, klidně, ale mezi čtyřma očima.
Nechci se hádat to opravdu ne, hádají se jen slaboši a hloupé ženy. Myslím to s Vámi dobře, zamyslete se nad sebou a žijte v míru... Namasté