Dobrý den, jsem začátečník v chovu andulek a ráda bych, aby mé andulky měly mladé. Nemám v úmyslu zakládat velkochov, ani nezodpovědně množit andulky do vyčerpání. Chtěla bych zatím jeden chovný pár a od něj jen tak asi jednu snůšku za sezónu. Prostě minichov čistě pro radost. Zajímalo by mě, kolik let mohu za těchto okolností nechat samičku snášet, aby se nevyčerpala a zbytečně předčasně neuhynula. Jde mi především o šťastné a spokojené ptáčky. Až se naučím co a jak, ráda bych svůj minichov rozšířila na tři až čtyři druhy papoušků... Ale to je hudba vzdálené budoucnosti...
Kdyby sis koupila knižku nebo si to našla na netu tak se tak nebudeš ptát andulky ti stejne zahnizdi vickrát tak 2-3 za rok tak to neřeš a žít budou tak dlouho než uhynou to taky neřeš spíš si najdi chovatele v okoli a kup je u ňej doma a divej se jestli mu po zemi neskáčou skokani to jsou nemocny andulky co maj nemoc francouzky pelichani a tim jsou chovy v čr zamořeny tyto andulky nemužou lítat tak hodñe štestí.
kubanec
napsal(a):
Kdyby sis koupila knižku nebo si to našla na netu tak se tak nebudeš ptát andulky ti stejne zahnizdi vickrát tak 2-3 za rok tak to neřeš a žít budou tak dlouho než uhynou to taky neřeš spíš si najdi chovatele v okoli a kup je u ňej doma a divej se jestli mu po zemi neskáčou skokani to jsou nemocny andulky co maj nemoc francouzky pelichani a tim jsou chovy v čr zamořeny tyto andulky nemužou lítat tak hodñe štestí.
Na netu jsem to včera hledala dost dlouho a nenašla jsem ani náznak odpovědi na svůj dotaz. A myslím, že diskuze jsou určeny k tomu, aby člověk našel odpovědi. Proto se tu ptám. Díky za odpověď. Na to pelichání si určitě dám pozor.
zonik
XXX.XXX.195.189
kajda0505
napsal(a):
Nikdo neporadí?
Záleží kolika let se dožije, jestli je to výstavní nebo obyčejná. Snášet může až do smrti, tzn. klidně v rozmezí 2 - 15 let.