gandalfino

XXX.XXX.195.189
Pokud budou bez budek a budou v prostorné voliéře tak ano. Jinak ne, nejenže se můžou v době hnízdění napadat, ale můžou se tyhle dva druhy i křížit.
Ajajaj tak nadhernohorskeho papagaja nechceme :// no a ak by som teda nebrala pary, ale dala dajme tomu po dve samicky z jedneho druhu? Alebo radsej samcekov? Nejde mi ani tak o chov, chcem volieru pre radost. Pripadne skuste poradit iny druh, ktory by mohol byt s horskymi, tie su jedine iste na 100% :).
chrobacik1507
napsal(a):
Dobry den,
chova niekto spolu tieto dva druhy? Chcela by som ich dat do spoločnej voliery spolu s parom koriel a prepeličkami. Z kazdeho druhu by tam bol vlastne jeden par. Zaujimajú ma nazory a skusenosti. Myslíte že by to mohlo fungovat?
Dakujem.
Chovam ptacvo několik desitek let, vyslechl jsem ruzne názory ale vse se musí odskouset.Nikdo nemůže rici ano ci ne.panove uvedli svoje postřehy, ja uvedu a mohu dolozit jak spolu jiz několik let hnizdi a docela vychazeji spolecne dva druhy.mam ve voliere dva chovne pary horskych a par nadhernych.letos dokonce horsti zasedli dvakrát.letos jsem pridal ctvrty par a to par mladych nadhernych.Nikoho sem se neptal, bud to pujde i se 4parem nebo ne.Vzdy jsou dve moznosti.