Papagaj nadherny a papagaj horsky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2016 11:21
chrobacik1507

XXX.XXX.126.222

Dobry den,
chova niekto spolu tieto dva druhy? Chcela by som ich dat do spoločnej voliery spolu s parom koriel a prepeličkami. Z kazdeho druhu by tam bol vlastne jeden par. Zaujimajú ma nazory a skusenosti. Myslíte že by to mohlo fungovat?
Dakujem.

gandalfino

25.10.2016 12:15
gandalfino

XXX.XXX.195.189

Pokud budou bez budek a budou v prostorné voliéře tak ano. Jinak ne, nejenže se můžou v době hnízdění napadat, ale můžou se tyhle dva druhy i křížit.

25.10.2016 12:18
mareksuss

XXX.XXX.82.163

Dobrý den, odzkoušeno a nedoporučuji. Celkem rychle pak může vzniknou - nádhernohorský papoušek. A kouřaci s korelama taky neni dobrej nápad. ( má zkušenost ).

25.10.2016 13:07
chrobacik1507

XXX.XXX.126.222

Ajajaj tak nadhernohorskeho papagaja nechceme :// no a ak by som teda nebrala pary, ale dala dajme tomu po dve samicky z jedneho druhu? Alebo radsej samcekov? Nejde mi ani tak o chov, chcem volieru pre radost. Pripadne skuste poradit iny druh, ktory by mohol byt s horskymi, tie su jedine iste na 100% :).

25.10.2016 18:54
simacek123

XXX.XXX.142.1

chrobacik1507 napsal(a):
Dobry den,
chova niekto spolu tieto dva druhy? Chcela by som ich dat do spoločnej voliery spolu s parom koriel a prepeličkami. Z kazdeho druhu by tam bol vlastne jeden par. Zaujimajú ma nazory a skusenosti. Myslíte že by to mohlo fungovat?
Dakujem.

Chovam ptacvo několik desitek let, vyslechl jsem ruzne názory ale vse se musí odskouset.Nikdo nemůže rici ano ci ne.panove uvedli svoje postřehy, ja uvedu a mohu dolozit jak spolu jiz několik let hnizdi a docela vychazeji spolecne dva druhy.mam ve voliere dva chovne pary horskych a par nadhernych.letos dokonce horsti zasedli dvakrát.letos jsem pridal ctvrty par a to par mladych nadhernych.Nikoho sem se neptal, bud to pujde i se 4parem nebo ne.Vzdy jsou dve moznosti.

25.10.2016 21:38
speciallista

XXX.XXX.142.1

Mám nádherné a horské po 1 páru ve spol. volieře a odchovavaji v pohodě, ani se nekříží.V době hnízdění se samci občas proženou, jinak OK.Víc agresivní je nádhernej, horák je flegmouš Ale jak psali výše, někdy to funguje, někdy ne...

26.10.2016 08:17
chrobacik1507

XXX.XXX.126.222

Vdaka za postrehy, tak je to asi ozaj hop alebo trop :) A chova teda niekto aj iba samcov, alebo iba samice? Ako funguje toto, hm?

Přidejte reakci

Přidat smajlík