Dobrý den v inzerci z 21.10. jsem objevil tyto ptáky inzerované jako tyrkysáky, nějak se mi to nezdá..Jaký názor na to máte?
MB
XXX.XXX.205.14
Jestli dobře koukám na tu fotografii, tak je tam zrcátko na křídle hodně patrné.
saroun
napsal(a):
Zdravím, pátral jsem v inzerci, nepodařilo se mi najít původ. Zajímal by mě kontakt na inzerenta. Dík.
Zde je odkaz.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2857262/neofema-tyrkysova/.
jester.ka
napsal(a):
Inzerát je pořád aktivní a majitelka se do diskuze nezapojila...proč? Predpokládám, že si diskuze vsimla...Chápu, že výměna samice tyrkysové za modrohlavou se zkrátka nezkušeným chovatelům stane, ale proč to mlčení...?
Třeba o tom, že má křížence vůbec neví a na diskusi nechodí.Když Vás to tak irituje, tak jí kontaktujte a upozorněte ji.
Dobrý den. Na křížence mě upozornil jeden chovatel mailem. Napsala jsem mu, že jsem rodiče kupovala od chovatelů, a abych se ujistila o rodičích, poslala jsem mu fotky. Potvrdil mi svůj názor, že matka je modrohlavá a otec tyrkysák. Odpověděla jsem mu, že mu moc děkuji za upozornění /s neofémami, že začínám, jsou to moje první loni koupené/, a že to budu řešit. Hned jsem si dala inzerát, že prodám modrohlavou. Pán mi navrhl, že, že bychom si mohli samičky vyměnit a tak jsem ráda souhlasila. Mazala jsem tedy inzerát inzerát o
prodeji samičky a na mladé jsem zapomněla. Nechám si je do okrasné voliéry.
Do diskuse jsem se nezapojila ihned, protože nesedím na netu každý den. Teď jsem ji objevila, tak ihned odpovídám a inzerá mažu. A že na mě nemůžete najít kontakt? Je uvedený i inzerátu.
S pozdravem Jiřina Šmitáková.