Kdy je už potřeba zastřihnout drápky?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.11.2016 08:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, naše andulka si včera 2× zasekla drápky v koberci, tak si říkám jestli by to nechtělo zastřihnout drápky. Ale nechci aby nát veterinářka vyhodila že drápky má v pořádku a mi jen tak šli zbytečně. Tak jak se poznají přerotlé drápky?

13.11.2016 14:07
jarda drobotina

XXX.XXX.248.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj, naše andulka si včera 2× zasekla drápky v koberci, tak si říkám jestli by to nechtělo zastřihnout drápky. Ale nechci aby nát veterinářka vyhodila že drápky má v pořádku a mi jen tak šli zbytečně. Tak jak se poznají přerotlé drápky?

Dejte foto takto vám někdo těžko poradí.

13.11.2016 14:14
kareta

XXX.XXX.84.6

Veterinářka Vás nevyhodí.Ale musíte dát andulce do klece přírodní silnější bidla aby je nemohla drápkama obejmout a tak si je bude sama obrušovat a Vy budete mít po starostech.

13.11.2016 17:00
eli22

XXX.XXX.181.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ono záleží i na tom, jaký je to koberec. I "normální" drápky se mohou zasekávat do koberce se specifickým vlasem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík