Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2016 07:51
J.G.

XXX.XXX.34.46

DNA
Dobrý den, chtě bych reagovat na výzvu chovatele petr007, ohledně falšování DNA. V článku bylo uvedeno jméno (shodné s mojím). Proto bych byl rád, aby toto bylo uvedeno na pravou míru. Je sice pravdou, že jsem v r.2015 koupil (pár) papoušků senegalský bez DNA, proto jsem si nechal zkušeným chovatelem odebrat vzorky a po obdržení výsledků jsem zjistil, že se jedná o dvě samice. Obě byly prodány, u jedné, se pán domníval, že se jedná o samce, byly testy dělány opakovaně, se shodným výsledkem, tzn. jednalo se o samici, což mi i telefonicky potvrdil. Budu rád, pokud se se s mnou pan petr007 telefonicky spojil, což mohl učinit, (na profilu mám telefon i mail), aby se situace shody jmen uvedla na pravou míru.Také není pravda, že prodávám jen na burzách.90% prodávám z domu, proto mám také na profilu kontaktní telefon, což se o panu petr007 říct nedá. S pozdravem Gazda.

10.12.2016 16:21
J.G.

XXX.XXX.21.170

Vážení chovatelé, vzhledem k tomu, že jistý petr007 nereaguje na zprávy ode mne, ani z redakce ifauna, ohledně lživých zpráv, že falšuji DNA, budu na něj podávat trestní oznámení na PČR. Dejte si na něj Prosím také pozor, protože u každé jeho zprávy bylo použito jiné město, takže je jasné, kdo je tady podvodník. V inzerci má jediný inzerát a také s jinou adresou, to asi mluví za vše. S pozdravem Gazda.

10.12.2016 16:32
J.G.

XXX.XXX.21.170

Telefon má samozřejmě nedostupný. Další dvě falešného adresy už byly bohužel redakcí ifauna smazány, ale mají je uloženy pro PČR.

10.12.2016 22:50
J.G.

XXX.XXX.32.250

Zdravím, právě mi bylo potvrzeno, že se jedná o nabouraný profil. Snad nás nebude víc.

11.12.2016 05:46
simacek123

XXX.XXX.142.1

Mozna mate dobre srdce, ale v dnesni době málokdo hledi na druhého, je to dano asi osudem.Jsem ze stare skoly, ale musim se vziti do dnesni doby.Bohuzel s poctivosti na verejnosti se daleko nedostanem.Preji mnoho zdaru.

Přidejte reakci

Přidat smajlík