ikor
XXX.XXX.122.213
Kvetoslava
napsal(a):
Prvni sedy ma delsi pera na ocasku a do spicky a druhy sedy je ma kratsi a spis konce dokulata.
Všetké su na fot.samičky.
ikor
XXX.XXX.122.213
Kvetoslava
napsal(a):
No tak toho jsem se bala :( ty asi mlady mit nebudou :D ma nemdo jiny nazor?
Ja chovám ich 15 rok.tak memílím.
ikor
XXX.XXX.122.213
Kvetoslava
napsal(a):
Ja jsem si to taky myslela kdyz jsem je prohlizela ale mela jsem to nastudovane jen na internetu tak jsem potrebovala nazor nekoho jineho :) tak to abych schanela kobalt samce a tmeve sedeho samce :D a to bude hodne velky problem :(.
Ja mám samce ale byvám na slovensko okr.rimavská sobota.
Mám podobný problém s lutino jedincem, který by údajně měl být samec, má o poznání širší i větší hlavičku - je to zavádějící znak?
(pro případné kritiky - drápy jsem již samozřejmě ostříhal - toto je foto těsně po jejich nabytí).
ikor
XXX.XXX.122.213
cone
napsal(a):
Mám podobný problém s lutino jedincem, který by údajně měl být samec, má o poznání širší i větší hlavičku - je to zavádějící znak?
(pro případné kritiky - drápy jsem již samozřejmě ostříhal - toto je foto těsně po jejich nabytí).
Lutino nedá sa rozoznať jedine DAN.alebo genetike totiž ked otca mal lutino a matku zelenu či modru všetké mladé samičky budu luťino a samce zelené štep.na luťino.podla mna samicky su večé ako samce.
cone
napsal(a):
Dle mého jsou většinou samičky mohutnější a protivnější, jinak u ino zbarvení se to dá 100% určit z DNA nebo pokud znáte barvu rodičů, tak z genetiky (teda pokud dohromady rodiče nebudou házet ino samce i samice :) ) Každopádně jsou to hezcí ptáci :).