Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2016 14:45
bennny

XXX.XXX.130.232

Prosím o radu.Mám andulku samce cca 6 let a dnes jsem si všiml že má něco s nohou.jako by byla vykloubená.Sotva vyšplhá na bidýlko a když už tam vyšplhá tak se přidržuje zobákem a nohu má jen položenou a narovnanou(tou nohou se nedrží bidla.)Nechá si na ni sáhnout.Zpraví se to samo nebo mám raději navštívit veterináře?Mohl někde spadnout nebo mu mohla nějak ublížit celkem agresivní samice.

Díky za všechny odpvědi.

Neregistrovaný uživatel

19.12.2016 15:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

bennny napsal(a):
Prosím o radu.Mám andulku samce cca 6 let a dnes jsem si všiml že má něco s nohou.jako by byla vykloubená.Sotva vyšplhá na bidýlko a když už tam vyšplhá tak se přidržuje zobákem a nohu má jen položenou a narovnanou(tou nohou se nedrží bidla.)Nechá si na ni sáhnout.Zpraví se to samo nebo mám raději navštívit veterináře?Mohl někde spadnout nebo mu mohla nějak ublížit celkem agresivní samice.

Díky za všechny odpvědi.

Pokud ho máte rád, navštivte veterináře, pokud je vám jedno... zbytek si domyslete, ale jedno vám asi není, když hledáte radu. Já osobně bych vzala andulku k veterináři o kterém vím, že se zabývá exot.ptactvem. Různé veterináře najdete na webu ararauna.cz dle vašeho kraje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík