uživatel

XXX.XXX.99.38
Dobrý den,
ze včerejška na dnešek se mi stala taková nepříjemná věc. Nějaké zvíře mi odtáhlo z voliéry 2 andulky. Voliéra se nachází ve sklepě, dveře jsou stále zavřené a myši mám také vychytané. Našla jsem jen pár krvavých skvrn po budkách. Andulky nikde. Mohla by to být lasice nebo něco jiného? Pletivo nemám překousané, jen u zdi jsem našla takovou menší dírku, ale sotva tam prostrčím 2 prsty. Děkuji za odpověď.
ikor

XXX.XXX.122.213
Lasice stačí medzera 1,5 cm.andulku nezobere len vicicá krv.za noc može aj 20-kusov likvidovať - ináč lasica je užitočné okolo vichitá všetké myši.
uživatel

XXX.XXX.99.38
ikor
napsal(a):
Lasice stačí medzera 1,5 cm.andulku nezobere len vicicá krv.za noc može aj 20-kusov likvidovať - ináč lasica je užitočné okolo vichitá všetké myši.
Andulky jsem ale nikde nenašla, jako kdyby se vypařily...
uživatel

XXX.XXX.99.38
lupus4
napsal(a):
Potkan.
Myslíte?
Jelikoz mam pletivo oka 2X2cm, ktere se pouziva napr v bazantnici a pod, kde musí 100%ochranit proti vetrelcum.Je to patentovano a mohu rici ac se mi po zahrade pohybuji lasicky, v minulosti i nejaky ten potkan, kuna.nic za několik let nevlezlo timto pletivem, mam tez toto pletivo dano i na holubniku ačkoliv se mláďata ozivaji lasicka a nic podobného se tam nedostane.