Jakou střechu na voliéru ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2016 15:45
michalaeva11

XXX.XXX.103.33

Zdravím, přemýšlím co dát za krytinu na voliéry z půlky zastřešené z druhé otevřené, jedná se o 10 voliér vedle sebe.
Čím máte zastřešeny takové voliéry? nechci aby pod krytinou bylo horko, tak jsem přemýšlel o pur panelu.
Díky za rady.

ikor

31.12.2016 16:24
ikor

XXX.XXX.122.213

michalaeva11 napsal(a):
Zdravím, přemýšlím co dát za krytinu na voliéry z půlky zastřešené z druhé otevřené, jedná se o 10 voliér vedle sebe.
Čím máte zastřešeny takové voliéry? nechci aby pod krytinou bylo horko, tak jsem přemýšlel o pur panelu.
Díky za rady.

Ked su boki petivo tak lexan maju svetlo.

31.12.2016 16:58
simacek123

XXX.XXX.142.1

michalaeva11 napsal(a):
Díky za rady.

Ono zalezi pro jake druhy jsou voliery staveny, nyni dodělávám tez strechu, zvolil jsem pro me to co se mi zda dobře a co zvladnu, rozhodnou se musí umet clovek sam vse ma sve pro a proti.Ja udelal strechu prkenou a na to trapezove plechy. Davat jak pisete pur panely nevim ale myslim ze jesti zbytek strechi bude odkryta vzduch se smisi.

31.12.2016 17:17
arčí88

XXX.XXX.158.34

Sice mám střechy voliér celé zakryté jelikož tady u nás je hodně vrabců a hrdliček je to preventivně a taky kvůli škodné. Jsem udělal z trapézové plechu který jsem si objednal přímo na míru v PL. Tak jsem na rámy našrouboval 12mm silné palubky na ně jsem položil papírovou lepenku na to latě a na latě našrouboval texy trapéz plech. Když přes léto se rozpálí plech tak pod palubkami je příjemně. A když dám přes zimu na strany kde je pletivo čtverečkovanou folii a jsou 3 dny okolo -4 tak nemám problémy s vodou že by zamrzla. Dříve co jsem měl klece tak jsem měl jen plechy a ve voliérách jsem měl takový teplo že páry které seděli v budkách slezli kvůli horku z plných vajec.

31.12.2016 19:11
michalaeva11

XXX.XXX.103.33

Děkuji vám všem za reakce, ten lexan si myslím, že by v létě byl moc rozehřátý, hodně jsem také přemýšlel, že to pobiju celé deskami a dám plech, ale mám z toho taky obavy, na starých voliérách mám desky a na tom vlnák a v létě je tam horko, ale mám to zase zadělané celé.
Ten pur panel, kdyby se dobře olištoval kvůli myším, tak by splnil zároven strop voliéry a zároven střechu, žádný pták ho nenaruší a nebude pod ním horko.
Zatím díky za rady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík