tyty
napsal(a):
Dobrý den chtěl jsem se zeptat kolik máte párů mnišku ve volieře o rozměrech 4*1*2
nebo jaké máte zkušenosti.
Voliera 2,5x2x2 5paru mnichu.Mnichove nepotrebuji az tak velky prostor na prolet.Jinak mlade ve veku jednoho mesice od vyleteni oddeluji zvlast.
simacek123
napsal(a):
Voliera 2,5x2x2 5paru mnichu.Mnichove nepotrebuji az tak velky prostor na prolet.Jinak mlade ve veku jednoho mesice od vyleteni oddeluji zvlast.
Pane simacku, dnes už p. mniší nechovám, ale ty Vaše rozměry jsou podle mého názoru malé, ale stačí. Jestli odchovávají, mladé odstavíte, podle mě až příliš brzy, nic proti tomu. Je to lepší něž ten rozměr jen pro dva páry.
Moudivláček
napsal(a):
Pane simacku, dnes už p. mniší nechovám, ale ty Vaše rozměry jsou podle mého názoru malé, ale stačí. Jestli odchovávají, mladé odstavíte, podle mě až příliš brzy, nic proti tomu. Je to lepší něž ten rozměr jen pro dva páry.
Dekuji za vas názor, jiste cim by byla moznost většího prostoru jiste bych realizoval a tak mohl ponechat mlade dele.Ten mesic jsem psal tak vseobecne, nektery kus tam musí zustat i dele (ne všichni jsou hned kvalitni).Uvazuji o další stavbe pro mnichy.Dekuji a preji mnoho zdravi.