papouch 123

XXX.XXX.212.118
Minimalní velikost voliéry pro Papoušky Zpěvavé ? Mám velikost 1,70 délka.
papouch 123

XXX.XXX.212.118
Dobře děkuji za info vím že jsou agresivní ale radši ze zeptám zda by se snesli s rýžovníky 1 pár + 1 pár křepelek čínských na zem. Podle mě si rýžovníci poradí protože jsou obratní ale nevím. Ještě jednou Děkuji.
papouch 123

XXX.XXX.212.118
Dobrý den, já mám dva páry. Jeden je mutační a ten se s ostatními druhy ve voliéře snese (rýžovníky nemám, tak nevím zda se s nimi snesou), druhý je přírodní a tyto ptáky mám samotné, protože jsou velmi agresivní, pouze přes zimu se s ostatními ptáky snesou. Jinak nejlevnější mutace je skořice, ta stojí jako přírodní ptáci. Pak lutino - 500, -, a ty ostatní mutace se pohybují v současné době tak 700-2500, -Kč.
papouch 123

XXX.XXX.212.118
Dobře ještě pouvažuji viděl jsem zpěváky i za 250-350 kč ale to je podle mutace a tak...
Ferrugineifrons

XXX.XXX.57.80
papouch 123
napsal(a):
Minimalní velikost voliéry pro Papoušky Zpěvavé ? Mám velikost 1,70 délka.
Máte minimálnu veľkosť voliéry pre papagáje spevavé. Ak im postavíte 5 m voliéru, uvidíte, ako vedia pekne lietať. Kamarát chová rozely v 8 m voliérach a je radosť pozerať sa na ne. Ja mám iba 3 m voliéry a hnevá ma to.
Ferrugineifrons

XXX.XXX.57.80
Na konce voliéry dáte vetvičky alebo handry a je po probléme. Ja dávam vrstvu vetiev alebo sena aj na dno voliéry, aby sa nezranili pri páde. Chovatelia to tak riešia už roky. Potvrdzuje to aj Mgr. Sojka v článku Novej Exoty 1/2017 na strane 10. Chovateľ má voliéry 7 m dlhé. A to chová cenné amazóniky červenohlavé. Je to len o tom, čo je chovateľ ochotný pre papagáje spraviť. Ako jedna pani v Prima Receptáři hovorila: Stačí nebýt línej! Snáď som to gramaticky napísal správne.