Zpěváci Ústí
napsal(a):
Nevíte prosím jaké je časové rozmezí po objednání kroužků u p.Straky ? Děkuji.
Zdravim, objednával jsem v pátek a kroužky došly za 7 dní... Platil jsem převodem a musel jsem se připomínat... Nevím, zda by bez připomínky došly ještě o něco déle nebo ne, ale minulý rok to bylo to samé... Venca...
Nikdy nepochopím proč se s takovým dotazem neobrátíte připmo na vyprobce. Jediný důvod mě napadl, že kdybyste mu zavolal a on by vám na vše nejlépe odpověděl, tak by vás to mohlo stát třeba 10.- Kč. Tady to máte zdarma. Nebo jaký může být důvod se ptát raději tady, když na to asi spěcháte? Věřte, že oba naši výrobci kroužků se snaží jak jen mohou, aby vyhověli a nepřišli o zákazníka. Nebo si myslíte, že si objednáte a přijdou za měsíc?
Dobry den,
i ja jsem na krouzky spechal, tak jsem se informoval prio u pana Straky. Pri platbe prevodem sice usetrite za dobirku, ale cekate az jim je platba pripsana, teprve pak jsou krouzky odeslany. Pri platbe dobirkou jsou krouzky odeslany asi v nejaky den, na pozadani mi byly odeslany hned den naledujici a dosly asi za dva dny.
Mimochodem stale vice je moderni mit neomezene volani. Dnes se da poridit pausal za 450 ;) nemuzu si stezovat.
S pozdravem smidla.eu.
Krupps

XXX.XXX.254.15
Kroužky jsem objednal 30.1, příkaz jsem dal ještě tentýž den.Zatím kroužky ještě nedošli, nespěchám na ně, mám objednane označovací a na alexandry.
torooo
napsal(a):
Nikdy nepochopím proč se s takovým dotazem neobrátíte připmo na vyprobce. Jediný důvod mě napadl, že kdybyste mu zavolal a on by vám na vše nejlépe odpověděl, tak by vás to mohlo stát třeba 10.- Kč. Tady to máte zdarma. Nebo jaký může být důvod se ptát raději tady, když na to asi spěcháte? Věřte, že oba naši výrobci kroužků se snaží jak jen mohou, aby vyhověli a nepřišli o zákazníka. Nebo si myslíte, že si objednáte a přijdou za měsíc?
Ja vam odpovim, ptaji se zde jelikož neumi jinak komunikovat s okolím, ptaji se na vselijake kraviny coz muze byti i otravne.nedivme se nekteri bez internetu by se doslova p..., sami jsme dnesni generaci k tomu vychovali.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Má zkušenost. Před týdnem - v neděli jsem objednal, v pondělí zaplatil a ve čtvrtek přišly.
Pavel.