Poprosím též o radu s pohlavím nebo aspoň názor.... všichni jsou starší 6 mesicu...
Chtělo by to fotky ocasních per zespodu, pak bych to zkusil.Samičky mají většinou vlnkování ocasních per.Posílám fotku mé samice, bělohlavá albino skořice.
pyrrhuraman

XXX.XXX.195.189
Ve věku 6 měsíců to podle zbarvení ocasu ještě moc nepoznáte. U samců v tomto věku začíná žloutnout hlava a už prozpěvují. Mramorově zbarvený ocas mají někteří samci i po roce když už třeba i hnízdí.
Dobrý den, prosím také o názor na pohlaví té perlové korely. Oboum bude asi v květnu rok. Ted shodily obě korely ocasní péra.Ta druhá už zpívá tak předpokládám, že je to samec. Předem moc děkuji.
knex

XXX.XXX.145.73
sagy.sagy
napsal(a):
Dobrý den, prosím také o názor na pohlaví té perlové korely. Oboum bude asi v květnu rok. Ted shodily obě korely ocasní péra.Ta druhá už zpívá tak předpokládám, že je to samec. Předem moc děkuji.
Nevím nad čím přemýšlite, máte jasný pár.
Horák lutino
napsal(a):
Vypadá to opravdu na dva samce, straka na 100%.
Ak reagujete na príspevok sagyho, prosím vás ktorá z tých dvoch je straka? Ja tam vidím len samca sedeho, typicky prepereneho so všetkými znakmi samca. Druhé je opalin- perlove, pekne zo žltou kresbou. Keďže sagy uvádza vek okolo 10 mesiacov a perlovanie na chrbte viditeľne neubuda tak by to mala byť samica. Aj vzhľadom na ten nadmerný výskyt žltej farby, typický pre 0:1.
Navštevovali sa navzájom, začínajúci sa pýtali skúsenejších, pozorovali svojich chovancov, čítali knihy a časopisy- to málo čo bolo k dispozícii. Málokto z tej doby môže povedať že bol samouk. Každý sme mali nejakého učiteľa, i ja a ak sa mi neskôr darilo on sa vždy pochválil že to bola tak trochu aj jeho zásluha. Nemotivovali nás tak veľmi peniaze, skôr to poznanie a túžba po niečom novom. Bola to doba prvoodchovov mnohých málo poznanych druhov, nových metód chovu, krmenia... Každá doba niečo ponúka, život sa zrychluje a každý má možnosť sa niekam zaradiť, vybrať si svoj smer, špecializáciu. Doba minulá sa nedá vrátiť len si z nej treba vziať to dobré aby sme si mohli povedať pri určitých životných situáciách, , to je ako kedysi " v dobrom slova zmysle.
Dobrý den, nechtěl jsem zbytečně zakládat nové téma. Můžete mi poradit jestli je to pár? Případně i jaká mutace kdyby někdo věděl. Děkuji
G.M.
Troufne si někdo říct zda je to 1.0 nebo 0.1
Za každý názor budu moc vdecna..
Je loňska jarní...