Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2017 23:13
chlopt

XXX.XXX.214.21

Dobrý den mám korely v místnosti kde jsou stále 2 stupně potřebuji je ale oddělat nebude pro ně šok když je dám už ven do voliery.

11.2.2017 06:12
simacek123

XXX.XXX.142.1

chlopt napsal(a):
Dobrý den mám korely v místnosti kde jsou stále 2 stupně potřebuji je ale oddělat nebude pro ně šok když je dám už ven do voliery.

Jelikoz predpokladam ze je tam mate od podzimu, tudiz si nevytvorili potrebne množství podsadoveho peri a tudíž nejsou zvykle na nocni mrazi.Spise jim to uskodi, nezbyva nez cekat az teploty nebudou klesat pod bod mrazu. I ja musim počkat s korelama, jelikož jsem v loni na podzim koupil a tez nedal hned ven, citam tak az koncem brezna.

11.2.2017 06:34
york

XXX.XXX.89.198

No pokud je máte trvale ve 2 stupních tak by měli být celkem otužilé a pokud jsou v perfektní kondici. Má se lehce oteplit, takže bude i víc jak ty vaše 2 stupně, v noci to ale leze pod nulu. Bohužel to ale ještě jaro asi nebude. Pokud je možnost, počkal bych. Nejlépe dle předpovědi a jakmile přijde další vlna oteplení tak hned na začátku je vypustit, budou mít čas se vzpamatovat před případným ochlazením.

Přidejte reakci

Přidat smajlík