Dobrý den,
upozorňuji, že v neděli 19.2. se v Kroměříži koná burza s vyloučením okrasného ptactva, drůbeže a holubů. Prodávat se budou krmiva, chovatelské potřeby a jiné.
http://www.vystavistefloria.cz/aktualne/burza-19-unora-2017.
Eva.bar
napsal(a):
Konečně burza která má úroveň i když je smutné, že bude bez ptáků. Ale v prostředí kterém se nachází a vytopene restauraci se bude dát aspoň na úrovni probrat co kde nového.
V neděli pojedu prodávat krmení do Kroměříže a mohu dovést vše podle vaší objednávky.Kompletní nabídku i s cenami zašlu na váš email budete-li mít zájem.Tel:775881878.
medvěd72
napsal(a):
Dobrý den,
upozorňuji, že v neděli 19.2. se v Kroměříži koná burza s vyloučením okrasného ptactva, drůbeže a holubů. Prodávat se budou krmiva, chovatelské potřeby a jiné.
http://www.vystavistefloria.cz/aktualne/burza-19-unora-2017.
Dovezu do Kroměříže AVICENTRU různé druhy, slunečnici černou i žíhanou, oves, senegal, vaječnou směs, budky a další chovatelské zboží. Možno objednat. Kontakt na
www.cajka-ex-seznam-cz.estranky.cz nebo na tel.603 759 799.
Uživatel s deaktivovaným účtem

abc11
napsal(a):
Dovezu do Kroměříže AVICENTRU různé druhy, slunečnici černou i žíhanou, oves, senegal, vaječnou směs, budky a další chovatelské zboží. Možno objednat. Kontakt na
www.cajka-ex-seznam-cz.estranky.cz nebo na tel.603 759 799.
Zdravím. chcem sa spýtať posielate aj na slovensko? ak áno ako je to s poštovným a dá sa platiť eurami?
Ďakujem.
peťan 66

XXX.XXX.192.39
Dobrý den
Do Kroměříže přivezu Deli Nature, Versele-Laga, granule Nutribird, vaječné, nakličovací, vitamíny Oropharma a další krmiva. Objednávku mužete se zárukou dodání na Kroměříž volat na 777004800 Ježdík Petr.
prco

XXX.XXX.83.10
abc11
napsal(a):
Na Slovensko neposílám.
TAK TI TREBA, PRE BOHA TO ČO SI ZA OBCHODNÍKA.
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103
prco
napsal(a):
TAK TI TREBA, PRE BOHA TO ČO SI ZA OBCHODNÍKA.
My také neposíláme.Posílali by jsme i na Slovensko ale to poštovné to je masakr.To si můžete u vás koupit v každém zverimexu a budete to mít i pozlacené.Naučili se i ze Slovenska jezdit až k nám vždy se domluví víc jich tak se jim to vyplatí.
Kokša

XXX.XXX.74.84
Mám dotaz ohledně kroužků, bude někdo v Kroměříži prodávat kroužky? Děkuji za odpověď.
prco

XXX.XXX.83.10
abc11
napsal(a):
Dej za poštovné 80 éček a pošlu.
Pán Čajka za 80 éček by ste to mohli doviesť priamo ku mne a ešte by vám minimálne 65 eur zostalo v kapse, a keď je viac odberateľov tak myslím že by sa vám to vyplatilo, bol by ste spokojný aj vy aj zákazník, ale ono je pre vás lepšie keď ľudia prídu k Vám do obchodu, ale každý tam tiež nemá možnosť prísť, asy tak.
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103
abc11
napsal(a):
STAREJ SE SAMA O SEBE.
Trochu slušnosti a navíc k ženě by neškodilo.
zitus

XXX.XXX.83.10
Pán Čajka myslela som si o Vás že ste slušný obchodník, preto som veškeré chov. potreby a krmivá kupovala u Vás, po dnešku sa to určite zmení.
Tady je vidět jaké máte pane Čajka chování. Proto mne nepřekvapuje vaše reakce. Do každé diskuze se vetrete. Administrátor by tohle měl automaticky mazat. Diskuze je od toho, aby si chovatele pomohli a poradili...Nikoliv aby jste se zde zviditelnoval! Kdyby tohle dělal každý prodejce, můžeme diskuzi změnit na reklamu prodejců.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemohl jsem kvůli nemoci ale co jsem od známích zatím slyšel tak dobré.