Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
smuha
napsal(a):
Dobrý den, mám problém s korelou. V kleci pořád spí, ale žere i pije. Odčervoval jsem ji před měsícem. Prosím poraďte.
Jakým přípravkem jste ji odčervoval pouze prevence nebo korela vykazovala pohublou až nezdravě vystouplou kost ? důvod odčervení ? jak to brala vylezl nějaké červík? co a čím krmíte deně, strava a v jakém množství ? co prostředí korelu máte v domě/bytě ve voliéře ? nebo jako mazlíka ? pokud se vám nezdá je mnoho věcí je při odchytu je lehká malátná korela až moc spící? je mnoho věcí co to muže způsobovat první věc je asi ji dát někam bokem zkusit jí dát imunoglukan na posílení imunity do vody nebo lépe na piškot, težko radit foto, trus jaké má zda vodnatý ? zda jen něco nesnědla ? grit má ?...
Vetr. lékař asi bych poradil.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
smuha
napsal(a):
Dobrý den, mám problém s korelou. V kleci pořád spí, ale žere i pije. Odčervoval jsem ji před měsícem. Prosím poraďte.
Jak Korela dopadla ? je zdravá již...
zoráček

XXX.XXX.65.151
Dobrý den, prosím o radu.
Naše korela má 21 let, je vitální Ale nedá se chytit do ruky. Má problém, pod křídlem, u lidí by to bylo pod paží, má mokvající plochu která ji bolí. V jejím věku by odchyt a cesta k veterináři, byla příliš stresující.Jak ji mám pomoci?
Děkuji za pomoc.