Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2017 20:24
FOCC@CENTRUM.CZ

XXX.XXX.0.232

Dobrý den, chci se zeptat po letech jsem začal opět s kanáry a mám dotaz už tři páry mi nechaly
mladé umřít vypadal nenakrmený (10-12dní stáří)mám je v teple, svítím od 5-23h večer, krmím míchanice trošku denně, čínský salát také přiměřeně a ráno plus večer podávám máčené 2piškoty plus zvláčt mám i strouhanku jsou to první hnízda samice jsem koupil již dvouleté, všiml jsem si že mládata po umrtí jsou i na svuj věk takový menší řekl bych huře celou dobu krmrní, další poznatek mám že po vylíhnutí tak do 5dne jsou dost slyšet jak žadoní o stravu pak semi zdá jako by už o stravu moc nejevili zájem, nežadoní se o stravu už nevím čím krmit jestli více toho zeleného samice po umrtí hned do toku nejde chvilku ji trvá než nasednou(ted mají druhá hnízda) tak nevím samce mám snima celou dobu i lítaj na hnízda krmit samici ale mládata jak sem psal moc nejeví zájem o stravu nemuže to být nějaká bakterie u mladých když se mají opeřovat už si nevím rady dík všem za vaše názory a rady a omlouvám se za pravopisné chyby předem.

18.2.2017 21:15
were

XXX.XXX.48.33

Dobrý večer, já bych to přisuzoval tomu, že moc dlouho svítite. Má se svítí max 14 hodin denně. Také potravu bych upravil. Dal bych jim neomezeně suché zrní, máčené jen ráno a míchanici se strouhanku ráno a odpoledne tak vrchovatou lžičku. Zelené bych dal jen ráno a ne mnoho. Ostatní vynechat.

19.2.2017 10:40
FOCC@CENTRUM.CZ

XXX.XXX.0.232

Děkuji aspon někomu za radu vyzkouším to.

19.2.2017 11:08
were

XXX.XXX.48.33

Ještě doplním, tu strouhanku smíchejte s míchanici. Samotnou ji jim nedávejte a ten piškot taky vynechte. Přidejte do suchého zrní řepku a také můžete nechat samotnou řepku naklíčit a podávat ji jim.

19.2.2017 18:37
FOCC@CENTRUM.CZ

XXX.XXX.0.232

Řepku namýchanou mají neustále připravenou stím svícením dlouho sice nevím ale snad to něco už konečně zabere.

AďoSR

5.4.2017 09:32
AďoSR

XXX.XXX.164.250

Ja osobne ako aj niektorý chovatelia, podávam sústavne na drobno rozdrvenú čiernu slnečnicu.

5.4.2017 14:26
Kunovice

XXX.XXX.205.181

Vyskoušejte odstavit samečky hned po zasednutí samiček a přidejte je až po okrouškování,
Samičky se nechají rády krmit, ale stravu už nepředají mladým, v dostačujícím množství.A taky neslézají s mladých a ty strádají.Správně by samičky měli mláďata vykrmit sami.

5.4.2017 16:38
Honza12

XXX.XXX.52.97

Mám podobný problém. Zkusil jsem přikoupit novou samičku, tak snad se dozvím, kde je problém. Možná vám pomůže tento odkaz.

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/3121314/kanarek-problem-s-odchovem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.4.2017 18:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Povzbudiť samicu v krmení prevarením, vysušením a pomletím konope do vajcovej zmesi.Vajcovú zmes podávať do 16=17hod.potom už len zrnovinu.Samica by mala krmenie zvládnuť sama, to je na dlhšiú diskusiu.J.O.NDca.

Přidejte reakci

Přidat smajlík