Může mít andulka vši?
Mám samečka a teď mu odrůstá škraboška přes čelo. Na hlavě má takové malé černé flíčky které vypadají jako hnidy.
Předem děkuji za odpovědi (na fotkách to moc nejde vidět. Bylo těžké ho vyfotit ).
ruda2
XXX.XXX.144.116
Horsi
napsal(a):
Může mít andulka vši?
Mám samečka a teď mu odrůstá škraboška přes čelo. Na hlavě má takové malé černé flíčky které vypadají jako hnidy.
Předem děkuji za odpovědi (na fotkách to moc nejde vidět. Bylo těžké ho vyfotit ).
Zaprvé máte samici za druhé škraboška není na čele a za třetí ty fotky jsou k ničemu díky kvalitě.
Horsi
napsal(a):
Může mít andulka vši?
Vzhledem k tomu, že u Vaší minulé uhynulé andulky byla vápenka, tak tahle andulka ji může mít také, pokud klec a okolí nebylo dostatečně desinfikováno.
Vítek K.
XXX.XXX.203.232
Horsi
napsal(a):
Může mít andulka vši?
No těžko něco soudit když ty fotky jsou v takové kvalitě, no a podle těch bílých kruhu na ozobí soudím že máte samičku a ne samečka