Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.2.2017 19:18

Dobrý den mám problém.koupila jsem si papouška nádherného, který nelétá pouze šplhá po pletivu.Papoušek jinak v pohodě, akorát mu chybí pá per na ocasu.Můžete mě poradit čím by to mohlo být.Děkuji.

19.2.2017 19:47
Papoušek555

XXX.XXX.195.202

Dejte fotku.

24.2.2017 17:50
24.2.2017 18:43
simacek123

XXX.XXX.142.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den mám problém.koupila jsem si papouška nádherného, který nelétá pouze šplhá po pletivu.Papoušek jinak v pohodě, akorát mu chybí pá per na ocasu.Můžete mě poradit čím by to mohlo být.Děkuji.

Tezko rici a podle fotky to stejne nejde, sama musite vedet kde jste ho a od koho koupila, pricin muze byt několik, jedna třeba takova ze byl drzen pouze v kleci.Jestli me můžete napsat proc kupujete zajice v pytli, byl bych vam moc vdecny.Simacek.

pepazdepa

24.2.2017 19:21
pepazdepa

XXX.XXX.195.189

A dobře Vám tak, nemáte kupovat ptáka, který i na fotce vypadá, že není v pořádku.

24.2.2017 19:30
stewe5

XXX.XXX.7.2

Ja tohle nepochopim...ten podobny pripad jako s tema kakarikama...od pohledu nejsou v poradku ale co kdyz uz sem tady tak si je vezmu..

24.2.2017 19:45

Co na to říct, hlavně že vy všechno víte

24.2.2017 19:46

Hele a vám připadá ten pták zdravý? Jako nejde o ten ocas, ale tak celkově?

24.2.2017 20:00
stewe5

XXX.XXX.7.2

Ja zdaleka vsechno nevim ale je to na tom ptakoj videt na prvni pohled...

24.2.2017 20:29
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

Já osobně dostat se k němu, se nejdříve dobře umyji než půjdu ke svým.

24.2.2017 20:30
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

Jinak ho vezměte na veterinu, podle fotky vám nikdo nepomůže.

25.2.2017 08:06
luck

XXX.XXX.226.103

Jestli mohu k tomu také něco říci.Je to pořád dokola.Jak někdo vůbec může uvažovat o koupi papouška na burze.Je to ta zvrácená tvář chovatelství kdy různí podvodníčci se zbavují skokanů a nemocných ptáků v anonymitě těchto burz.Vždyť navštivte chovatele, prohlédněte si chov, podiskutujte o něm a v takovém prostředí je téměř nemožné koupit ty skokany a jim podobné jedince.Je to mnohem užitečnější jak objíždět burzy.A kdo to potřebuje, pořád dokola poslouchat ty žvásty co se tam vedou tak ať tam jezdí ale nestěžuje si tady na skokany.

25.2.2017 08:47
Horák lutino

XXX.XXX.59.243

Zkuste mu dát na odčervení česnek, nakrájet nechat ho vyluhovat a druhý den dát pít, dále dát grit na trávení, podívat se na trus, jestli není řídký a dát dřevěné uhlí, jde koupit ve Zverimexu, a pak uvidíte.

25.2.2017 09:39
eli22

XXX.XXX.181.33

Horák lutino napsal(a):
Zkuste mu dát na odčervení česnek, nakrájet nechat ho vyluhovat a druhý den dát pít, dále dát grit na trávení, podívat se na trus, jestli není řídký a dát dřevěné uhlí, jde koupit ve Zverimexu, a pak uvidíte.

Pokud je začervený, tak ten česnek nepomůže, možná česnek jako prevence, ale při začervení už nepomůže. Určitě nechat udělat rozbor trusu. Ale problém bude asi někde jinde.

25.2.2017 10:52
faap

XXX.XXX.226.103

luck napsal(a):
Jestli mohu k tomu také něco říci.Je to pořád dokola.Jak někdo vůbec může uvažovat o koupi papouška na burze.Je to ta zvrácená tvář chovatelství kdy různí podvodníčci se zbavují skokanů a nemocných ptáků v anonymitě těchto burz.Vždyť navštivte chovatele, prohlédněte si chov, podiskutujte o něm a v takovém prostředí je téměř nemožné koupit ty skokany a jim podobné jedince.Je to mnohem užitečnější jak objíždět burzy.A kdo to potřebuje, pořád dokola poslouchat ty žvásty co se tam vedou tak ať tam jezdí ale nestěžuje si tady na skokany.

Dobré dopoledne.I já se k vám chci připojit s myšlenkou za kterou mě tady jistě budou někteří odsuzovat ale Luck má pravdu v tom že burzy jsou již přežitkem minulosti.Doba jde mílovými kroky kupředu a tak si myslím že jezdit na burzu na klobásek a nebo z různých jiných a někdy i komických důvodů je přežitkem.Máme dobu internetu a tak inzerce a prodej se dá jednoduše realizovat.Tak dejme možnost rozprodat z domova co se dá a jistě i výkup nezanikne akorát se změní.Třeba výkupci budou vykupovat tak jako dříve kužkaři králíčí kůže nebo si najdou jinou formu ale už nyní v důsledku ptačí chřipky se výkupy podobným způsobem realizují.

25.2.2017 12:16
york

XXX.XXX.89.198

Dobrý den, odčervením mu to nejspíš nespravíte. Několik lidí i předávkovalo a byl konec. Česnek super, ale jako prevence. Je třeba prohlédnout křídla, jestli tam není třeba stará a špatně zahojená zlomenina a při té příležitosti sáhněte na prsní kost, je li moc vystouplá, tak je pták ve špatné kondici a je slabý a na létání moc síly nezbývá. I papoušek žijící v malé kleci uletí jako nic, takže že by neuměl létat nehrozí. Možná nějaké trauma když ho prodávající chytal mohl do něčeho narazit atd atd. Každopádně dobře míněná rada pro příště, vždy kupujte jakékoliv zvíře přímo u chovatele. Vidíte podmínky ve kterých vyrůstal, většinou i rodiče a vidíte že létá, chovatel vám odpoví na dotazy a nakonec je rozhodnutí na vás, jestli si to zvíře odnesete. Držím palce, papouškovi dejte maximální péči, pobyt na sluníčku, pokud znáte opravdu dobrého veta přes ptáky tak se poraďte u něho, ale bohužel je mezi nima hodně šarlatánů. Pro prodávajícího

25.2.2017 12:41
Klo

XXX.XXX.226.103

Nákup u chovatele je nákup kde se hodně dozvíte a vidíte.V případě problémů víte, na rozdíl od burzy kde případný problem reklamovat.Na zpáteční cestě se stavíte u prodejce pro krmivo a je to.A věřím že kdyby nebylo burzí prodejci by si stejně jako ti výkupci k nám cestu našli.I já si myslím že je to přežitek a ti strejci co potřebují v neděli vypadnout z domova prostě budou mít smůlu.

25.2.2017 13:21
eli22

XXX.XXX.181.33

york napsal(a):
Dobrý den, odčervením mu to nejspíš nespravíte. Několik lidí i předávkovalo a byl konec. Česnek super, ale jako prevence. Je třeba prohlédnout křídla, jestli tam není třeba stará a špatně zahojená zlomenina a při té příležitosti sáhněte na prsní kost, je li moc vystouplá, tak je pták ve špatné kondici a je slabý a na létání moc síly nezbývá. I papoušek žijící v malé kleci uletí jako nic, takže že by neuměl létat nehrozí. Možná nějaké trauma když ho prodávající chytal mohl do něčeho narazit atd atd. Každopádně dobře míněná rada pro příště, vždy kupujte jakékoliv zvíře přímo u chovatele. Vidíte podmínky ve kterých vyrůstal, většinou i rodiče a vidíte že létá, chovatel vám odpoví na dotazy a nakonec je rozhodnutí na vás, jestli si to zvíře odnesete. Držím palce, papouškovi dejte maximální péči, pobyt na sluníčku, pokud znáte opravdu dobrého veta přes ptáky tak se poraďte u něho, ale bohužel je mezi nima hodně šarlatánů. Pro prodávajícího

Já s tím úplně souhlasím, pouze něco k té malé kleci. Zakoupili jsme papouška, který byl v malé kleci a ještě dost nevhodně krmený. Takže když jsme ho přivezli, byl tlustý a skutečně špatně létal. Uletěl pět metrů a hned se zadýchal. Jinak opeření zcela v pořádku. Byla jsem z toho špatná, protože jsem se bála nějaké nemoci. Ale ne, každý den měl prolet, změněnou stravu, pobyt na sluníčku. Během pár měsíců se stav 100% zlepšil a začal lítat )plně normálně. To jen k Vašemu příspěvku. Problém u zadavatele ale malá klec nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík