Soužití korely s andulkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kristyna1300

6.3.2017 14:00
kristyna1300

XXX.XXX.203.196

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost žití korely a andulky v jedné kleci? Nepořizovala bych je rozhodně najednou, spíš jsem chtěla nejdřív andulku a třeba po půl roce, až by se otrkala, jí pořídit parťáka korelu. Kterou bych třeba měsíc nechala zvlášť v kleci a až pak je začala postupně socializovat, nejdřív jen denně na chvilku, když by byly pod dohledem a postupně ten čas prodlužovat, až bych je nastěhovala do jedné klece nastálo..

6.3.2017 14:43
Honza12

XXX.XXX.52.97

Určitě by to šlo, ale chtělo by to větší klec nebo voliéru.

kely88

6.3.2017 19:14
kely88

XXX.XXX.80.128

kristyna1300 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost žití korely a andulky v jedné kleci? Nepořizovala bych je rozhodně najednou, spíš jsem chtěla nejdřív andulku a třeba po půl roce, až by se otrkala, jí pořídit parťáka korelu. Kterou bych třeba měsíc nechala zvlášť v kleci a až pak je začala postupně socializovat, nejdřív jen denně na chvilku, když by byly pod dohledem a postupně ten čas prodlužovat, až bych je nastěhovala do jedné klece nastálo..

Dobrý den, Korela s andulkou mužou spolu žít.

7.3.2017 14:37
marsen

XXX.XXX.92.58

Dobrý den, mám dvě andulky a dvě korely, jsou všichni společně v kleci a nikdy nebyl problém. Teď jsou jim necelé čtyři roky. Korely spíš ještě uhýbají andulkám, ty jsou drzejší. Takže úplně v pohodě. Jen klec musí být dostatečně velká - já je mám v kleci vhodné velikostně pro žaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík