Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2017 11:11
lucique

XXX.XXX.88.82

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ohledně mého páru rosel. Měl by to být pár. Měla jsem dva samce a loni mi pán samce vyměnil za mladou samici... Ale mě se to nějak nezdá. Poslední dny každé ráno hrozně řvou a když se na ně dívám, tak ta samice chodí z jednoho konce bidla na druhé a honí samce. Což mi přijde divné. Zdá se mi, že mám zase dva samce? :( Je možné, aby to dělala samice? Roztáhlého ocasu jsem si ani u jednoho nevšimla... Už nevím, jak si sama poradit, jelikož je to můj pár a neznám nikoho, kdo by mi poradil...Nafotila jsem nějaké foto, jestli to z toho půjde trošku poznat. Jsou divoké, tak to z blízka moc nejde... :( Děkuji za radu.

8.3.2017 11:33
FRANTA 53 R

XXX.XXX.215.220

Zdravím..pani máte pěknou páru, v pravo samice a v levo samec.samice to někdy dělají ale to se podá...

ne

8.3.2017 11:49
ne

XXX.XXX.195.189

lucique napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ohledně mého páru rosel. Měl by to být pár. Měla jsem dva samce a loni mi pán samce vyměnil za mladou samici... Ale mě se to nějak nezdá. Poslední dny každé ráno hrozně řvou a když se na ně dívám, tak ta samice chodí z jednoho konce bidla na druhé a honí samce. Což mi přijde divné. Zdá se mi, že mám zase dva samce? :( Je možné, aby to dělala samice? Roztáhlého ocasu jsem si ani u jednoho nevšimla... Už nevím, jak si sama poradit, jelikož je to můj pár a neznám nikoho, kdo by mi poradil...Nafotila jsem nějaké foto, jestli to z toho půjde trošku poznat. Jsou divoké, tak to z blízka moc nejde... :( Děkuji za radu.

Opalin je samec a skořice opalin je samice.

8.3.2017 13:01
lucique

XXX.XXX.88.82

Moc děkuji za odpovědi. To se mi ulevilo. Tak snad si sednou a bude to dobré...
Ještě se zeptám, kdy je vhodná doba začít dávat naklíčené směsy? Už ráno blázní, to je něco... :D.

8.3.2017 22:32
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

lucique napsal(a):

Dobrý večer, tak pára to je a moc pěkná. V levo samec a v pravo samice. Já bych prosím vás potřeboval taky poradit. Mám od loňska páru rubínů a doufám že to je opravdu pár. Mohli by jste mi prosím někdo poradit, jestli to je opravdu pár. Když sem zkusil pustit zvuk rosely v toku, tak mi samec začal roztahovat ocas a pěkně se naparovat, ale dnes sem je znovu pozoroval a samice dosti pískala až sem tam řvala. Tak se chci zeptat jestli tohle je u samice normální. Tady posílám nějaké foto, tak snad z toho něco půjde poznat. Určitě si je nechám aby čas ukázal.
Předem děkuji Martin.

9.3.2017 07:09
simacek123

XXX.XXX.142.1

lucique napsal(a):
Moc děkuji za odpovědi. To se mi ulevilo. Tak snad si sednou a bude to dobré...
Ještě se zeptám, kdy je vhodná doba začít dávat naklíčené směsy? Už ráno blázní, to je něco... :D.

Je nmoho clanku kde lze studovat, ja podavam klicene jakmile prestanou byt celodeni mraziky.To ze blazni je normalni, je predjari a ptaci jdou do toku.Ja mam několik desitek ruznych paru a když v tuhle dobu chci něco delat pobliz volier je lepe si vziti sluchátka.To pak je něco?

9.3.2017 12:37
lucique

XXX.XXX.88.82

simacek123 napsal(a):
Je nmoho clanku kde lze studovat, ja podavam klicene jakmile prestanou byt celodeni mraziky.To ze blazni je normalni, je predjari a ptaci jdou do toku.Ja mam několik desitek ruznych paru a když v tuhle dobu chci něco delat pobliz volier je lepe si vziti sluchátka.To pak je něco?

Ja jsem mela donedavna dva samce, tak to bylo uplne jine. To nebyl takovy krik a byli spolu 3 roky a snaseli se dobre...az jsem pak zjistila, ze mam dva samce...Loni js samce vymenila za samici a to je uplne o necem jinem. To je teprve rev. Tak snad si sednou, zatim ho honi samice..

Přidejte reakci

Přidat smajlík