breta

XXX.XXX.91.10
Staci budka pro korely 30na 25 na 25.
Já mám větší,25x30 výška 35 a nebo 30 průměr.
Mají také devět mladých a pak je tam nával.
Ale 25x25 již stačí, nacpe se tam i andulám do 15x15.
Jakub Philip
napsal(a):
Pěkné budky já jsem udělal dneska budku o délce 25 výšce 23,5 a šířce 25. Myslíte že bude dobrá ?
Kakarikum je celkem jedno vcem odchodchovaji, nasednou do takove jakou jim poskytnete, nedelejte stoho vedu.Ja pro zmenu pouzivam plastove vyska 25sirka 20, plastove stoho duvodu ze lepe drzi vlhkost jsou neznicitelne a je dobra udrzba.
platicerus
napsal(a):
Plastova a drži lepšie vlhkost a ko drevena?
To se cudujes, ano vlhke hobliny drzi pomerne celou dobu vlhkost, pouzivam tez i u ruznych druhu. Drevene casem vyschli a v letnich mesicich se z drtin staval suchy prach.Drevene jsem po vyce jak dvacetilete praxi zrusil a nahradil plastovejma., pouzivam nejakych deset let a lihnivost nemusim resit.
simacek123
napsal(a):
To se cudujes, ano vlhke hobliny drzi pomerne celou dobu vlhkost, pouzivam tez i u ruznych druhu. Drevene casem vyschli a v letnich mesicich se z drtin staval suchy prach.Drevene jsem po vyce jak dvacetilete praxi zrusil a nahradil plastovejma., pouzivam nejakych deset let a lihnivost nemusim resit.
A nedrží se tam plíseň?
Jasně ti co jim jde pouze o komerci, nechají ptactvo mačkat se v plastové, klouzavé, nepřirozené nádobě. Dřevo je daleko přirozenější materiál.
V létě přece nebudu budky dávat na slunce. A sem tam použít rozprašovač a pokropit vnitřek není problém. Mě šlo vždy o to aby měli chovanci co nejlepší podmínky.
Chovám ptactvo dlouhá léta a i když jsem toho měl doma mraky, tak pro radost.
Vydělat si musí max. na krmení.
pterodactyll
napsal(a):
Jasně ti co jim jde pouze o komerci, nechají ptactvo mačkat se v plastové, klouzavé, nepřirozené nádobě. Dřevo je daleko přirozenější materiál.
V létě přece nebudu budky dávat na slunce. A sem tam použít rozprašovač a pokropit vnitřek není problém. Mě šlo vždy o to aby měli chovanci co nejlepší podmínky.
Chovám ptactvo dlouhá léta a i když jsem toho měl doma mraky, tak pro radost.
Vydělat si musí max. na krmení.
Naprostý souhlas, stačí pokud si to vydělá na krmivo.Člověk to chová pro radost a krásný pohled na své svěřence.Nedělám ptáky pro výkup.K.
Petrrak.

XXX.XXX.223.241
A průměr vlezu.dekuji.