Karel Marek
napsal(a):
Dobrý den.
Prosím kde sehnad kameru do voliéry s nočním viděním.
Za rozumnou cenu, připojení přes tel.internet.
Děkuji za rady.
A co něco takového-https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/7181/kamery-ve-volierach/.
Karel Marek
napsal(a):
Dobrý den.
Prosím kde sehnad kameru do voliéry s nočním viděním.
Za rozumnou cenu, připojení přes tel.internet.
Děkuji za rady.
Zhruba před měsícem jsem instaloval 3 kamery od TP LINKU značka NC 230.Jedna je umístěna v budce, zbylé dvě monitorují voliéry.Noční vidění, kvalitní obraz v HD kvalitě.Dá se taky nastavit detekce pohybu, což znamená, že kamera nafotí danou osobu a pošle Vám foto na e-mail.Kamera se dá sehnat za 1,350 kč.Budu pořizovat ještě další, jsem nadmíru spokojený.Není potřeba téměř žádnou kabeláž, kromě napojení trafa ke kameře a navíc můžete ptáky sledovat kdykoliv a kdekoliv se připojíte k internetu.
černotemenný
napsal(a):
Zhruba před měsícem jsem instaloval 3 kamery od TP LINKU značka NC 230.Jedna je umístěna v budce, zbylé dvě monitorují voliéry.Noční vidění, kvalitní obraz v HD kvalitě.Dá se taky nastavit detekce pohybu, což znamená, že kamera nafotí danou osobu a pošle Vám foto na e-mail.Kamera se dá sehnat za 1,350 kč.Budu pořizovat ještě další, jsem nadmíru spokojený.Není potřeba téměř žádnou kabeláž, kromě napojení trafa ke kameře a navíc můžete ptáky sledovat kdykoliv a kdekoliv se připojíte k internetu.
Do telefonu si nainstalujete aplikaci tp kamera a můžete sledovat i na telefonu.