Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vás názor zda o tento druh je ještě zájem ? V přerově je vykupovali za 400 a někteří výkupčí vubec ne. Lidi Horaci vubec nezajmali. Inzeráty na prodej Horáku se stále opakují. A chovatelé z okolí prodavají lonské kusy za 500 kč a vubec o to není zájem. Doba Horáku je pryč nebo jak tomu mám rozumět. Děkují.
ikor

XXX.XXX.120.249
corvuscorax
napsal(a):
Vy si vybíráte papoušky podle toho jak jdou na odbyt? Tak to já mám papoušky pro radost a ne proto jestli jsou dobře nebo špatně prodejné.
Ja kupujem čo mi páčí pred pár rokomi som išiel do srpska pre hyle mexické mutáce a teraz nedá sa predať.čo dalej? mám chovať alebo nie?
Mirek 12
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vás názor zda o tento druh je ještě zájem ? V přerově je vykupovali za 400 a někteří výkupčí vubec ne. Lidi Horaci vubec nezajmali. Inzeráty na prodej Horáku se stále opakují. A chovatelé z okolí prodavají lonské kusy za 500 kč a vubec o to není zájem. Doba Horáku je pryč nebo jak tomu mám rozumět. Děkují.
Nejsem sice nejak dlouhodoby chovatel horaku, mam dva pary asi desetilete, daji tak každý rok prumer 10mladych, jeste sem je nikdy nenesl do vykupu, vzdy se mi podarilo casem rozprodat.Je to jako se vsim, a prodejne je vse. V loni jsem prodaval mlade za 500, letos se me uz dva ptali jestli ještě nemam.Co si o tom nyslet?
breta

XXX.XXX.91.10
Mam na prodej 0,1 lonskou krouzkovanou.
ikor
napsal(a):
Ja kupujem čo mi páčí pred pár rokomi som išiel do srpska pre hyle mexické mutáce a teraz nedá sa predať.čo dalej? mám chovať alebo nie?
Dobrý den
mexické hýly mám také. Tak dobře jako zebry a kanáři se neprodávají, výkup je nebere. Mám i nějaké mutační- phaeo, pastel, torba a přírodní. Každý rok jedu na výstavu a prezentuji se.
Mám je rád a našel jsem v nich zalíbení pro jejich nenáročnost a tvrdost. Vždycky žasnu nad jejich žravostí všeho zeleného od plevelů po okus větví. Ročně jim nanosím do proletek náruče všeho možného. Koncem léta nasuším jeřabiny a různé bylinky, které jim dávám přes zimu.
Každý rok odchovám dost mladých a vše se prodá.
Na jaře a celé léto samci krásně hlasitě pohvizdují jako v tuto dobu co jdou do toku. V sobotu dávám hnízda.
Pro IKORA: jaké mutace chováte? Můžeme se domluvit na letošních odchovech.
Pokud by jste měl vyplněný profil tak Vám napíšu interní zprávu.
Zatím chovu zdar Makyňa
PS.: letos jsem si splnil sen a pořídil obecné.