Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2017 21:27
karl82

XXX.XXX.0.232

Dobry den, mam dotaz?mam od jednoho chovatele opravdu se kanarum venuje celej zivot a poctive, letos jsem od nej koupil 3nepribuzne pary aspon mi to tak podal i i mu verim jsou to krasny velci ptaci mozaiky maji prostorne klece ale samice mi snesou az na jeden pripad vzdy 2vajicka ajen jednou jeden par 3 a ztoho jedno vzdy ciste cim to muze byt muzou byt i uz preslechteny dekuji vsem za rady.

17.3.2017 21:38
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

karl82 napsal(a):
Dobry den, mam dotaz?mam od jednoho chovatele opravdu se kanarum venuje celej zivot a poctive, letos jsem od nej koupil 3nepribuzne pary aspon mi to tak podal i i mu verim jsou to krasny velci ptaci mozaiky maji prostorne klece ale samice mi snesou az na jeden pripad vzdy 2vajicka ajen jednou jeden par 3 a ztoho jedno vzdy ciste cim to muze byt muzou byt i uz preslechteny dekuji vsem za rady.

Pri znesení 1. vajíčko "s čím navyše kŕmite" chovný pár?

P.S. Nezabudnite doplniť profil pre serióznu diskusiu.

breta

17.3.2017 21:49
breta

XXX.XXX.91.10

Odebirejte vejce.

17.3.2017 21:56
karl82

XXX.XXX.0.232

Dobry den tak ted namychanou smesi protoze po prvnim hnizdu nasledovalo hned druhe takze na mychanice bylo minimalne pary se normalne pari a jine pary zluty, cerveny maji snusky 4,5vajec normalne a krmim stejne mychanici davam az pred lihnutim z duvodu aby mi neprestali sedet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík