pepi2
XXX.XXX.103.246
Chci se zeptat jak mám vyřešit problém s andulkami mám ve voliéře 2 páry andulek. ve voliéře mám 4 budky. které jsou ve stejné úrovni. Ale andulky se neustále rvou o jednu budku. jak tenhle problém vyřešit děkuji.
pepi2
napsal(a):
Chci se zeptat jak mám vyřešit problém s andulkami mám ve voliéře 2 páry andulek. ve voliéře mám 4 budky. které jsou ve stejné úrovni. Ale andulky se neustále rvou o jednu budku. jak tenhle problém vyřešit děkuji.
Dva pary je malo, je to hejnovi ptak kup další a dej vic budek a je.Dva pary se budou porad dohadovat.
pepi2
XXX.XXX.103.246
A kolik párů by jste mi doporučili stačili by 4? mám voliéru 2 m vysokou a 1x1 m (hloubka, šířka).
pepi2
napsal(a):
Když jeto 2m vysoké tak to přepažte a udělejte sto ho dvě klece nad sebou. A máte vyřešeno... nemusíte ani žádné přikupovat...
dudi
XXX.XXX.120.43
Ja mam podobny problem, ve voliere mam 4 pary a 4 budky a 2 pary hnizdi v jedne budce a uz maji mlade a jedna samice zaleze dovnitr a nechce tu druhou tam pustit, a kdyz to prijde tak se servou.hl.ze maji dalsi 2 budky volne a v te posledni hnizdi jeden par a ty nikdo nerusi. ..
Ještě by stálo za pokus přidat samce. Mám v jedné voliéře čtyři samce a dvě samice.
Budky také čtyři. Jsou to dvojbudky a nikdy problémy nebyly. Je to zase ale na jedincích.
Samice krásně střídají levou a pravou budku. ještě než vylétnou mladé již sedí v druhé.
Zajímavé je že v jedné je pouze pár a v druhé se samci střídají v krmení.