Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2017 11:24
riqelme

XXX.XXX.36.127

Dobry den,
mohl by mi nekdo poradit cim osetrit OSB desky aby mi ve venkovni voliere hned neshnily? Popripade jakym pripravkem natrit aby mi neotravil budouci osazenstvo... Buduju novou volieru tak at neco vydrzi;-) diky predem.

28.3.2017 12:17
Sivok

XXX.XXX.159.15

riqelme napsal(a):
Dobry den,
mohl by mi nekdo poradit cim osetrit OSB desky aby mi ve venkovni voliere hned neshnily? Popripade jakym pripravkem natrit aby mi neotravil budouci osazenstvo... Buduju novou volieru tak at neco vydrzi;-) diky predem.

Barvy musí mít atest např. pro použití pro děti a zvířata.

Radek Duha

28.3.2017 12:55
Radek Duha

XXX.XXX.144.116

riqelme napsal(a):
Dobry den,

Eternal barvy.

28.3.2017 19:19
simacek123

XXX.XXX.142.1

riqelme napsal(a):
Dobry den,

Když vam postaci ze vydrzi do 10let tak udelejte kvalitni nater, bohuzel OSB desky nejsou zrovna dobre na stavbu volier.Na voliery dlouhodobe potrebujete něco kvalitnějšího, co odola vlhkosti a pod. prirodnim podminkam.Neco jiného je dřevostavba, ta je dobre odizolovana, a jestli se nemylim z venkovni strany davaji polystyren. Jako holou stavbu pouze natrenou tezko.

Přidejte reakci

Přidat smajlík