První letošní burza na Kladně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2017 12:26
machin

XXX.XXX.209.200

Dobrý den!Jak to na, nové burze'' dnes vypadalo?Bohužel jsme nedorazili z důvodu uzavření tunelů, tak předem děkuji za Vaše postřehy!

2.4.2017 19:48
fatty

XXX.XXX.90.122

Dobrý den. Na můj vkus docela masakr. Byl jsem tam od půl sedmé a už tam bylo hodně lidí, v sedm to pustili dovnitř, takže mačkanice jako hrom.Spousta lidí nakoupila před budovou a dost lidí prohlásilo, že s Kladnem končí. Podle mého jste o moc nepřišel.

2.4.2017 20:06
chovatelaustralie

XXX.XXX.233.138

fatty napsal(a):
Dobrý den. Na můj vkus docela masakr. Byl jsem tam od půl sedmé a už tam bylo hodně lidí, v sedm to pustili dovnitř, takže mačkanice jako hrom.Spousta lidí nakoupila před budovou a dost lidí prohlásilo, že s Kladnem končí. Podle mého jste o moc nepřišel.

Myslím, že příští burza už bude zase v normálu. Masakr to byl ale nutno říci, že chovatelé se tlačli na výkup ptactva a k prodeji kroužků.Jak by ne, když byl absťák z důvodu ptačí chřípky a přeplněné voliéry a nutnost je vyprázdnit za každou cenu, přineslo mnoho radosti výkupčím. Nová sezona je tady a chovné páry zasedají. Já teda s Kladnem nekončím a těším se na příští.

2.4.2017 20:26
fatty

XXX.XXX.90.122

Já s Kladnem také nekončím, pouze jsem produkoval názory lidí kolem a osobně doufám, že se to opravdu zklidní. Tak zatím.

2.4.2017 20:52
machin

XXX.XXX.209.200

Děkuji!

2.4.2017 21:06
bubanek

XXX.XXX.32.28

A jak to bylo s bodovackama ? Muselo se prodavat pouze z nich nebo se mohlo napr. i z kleci ?

3.4.2017 07:16
loskutakruda

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Nemuselo se nic, vše bylo při starém. Jediná změna byla ta, že pouštěli až od 7 hodin. Mluvilo se že na 8 hodinu přijde kontrola z KVS a co myslíte? taky nic.

3.4.2017 13:16
satelit

XXX.XXX.19.61

fatty napsal(a):

To jsem také zaslechl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík