Máme je u sebe jako páru i budku mají, ale nekrmí se ani nechodí do budky. Samice s podezřením na samce, ale narozdíl od něho nepíská.4. fotka je samce samostatně jinak je sama samice. Děkuji za rady.
jahelka

XXX.XXX.195.189
Jasné samičky.
jahelka

XXX.XXX.195.189
pucka97
napsal(a):
Nemůže se jednat o dvě samičky, když rosela napravo je 100% samec. Naparuje se a vyzpěvuje. Toto je jasný důkaz, že se jedná o samce. Nejsem začínající chovatel takže tímto jsem si jist. Mám doma několik párů rosel. Ale tvrdím, že minimálně jeden je samec.
Když jste tak velký odborník a velký chovatel tak se nevyptávejte a nemusíte se pak rozčilovat.
jahelka
napsal(a):
Když jste tak velký odborník a velký chovatel tak se nevyptávejte a nemusíte se pak rozčilovat.
NIkdo se nerozčiluje, ani netvrdí že jsem velký odborník a chovatel, jen jsem se ptal, protože mi bylo chovateli potvrzeno(a také z jeho chování), že se jedná 100% o samce, proto jsem nyní šokovaný, když 3 lidé tvrdí, že se jedná o 2 samice. Proto se ptám, nikoliv rozčiluji.
Tady přidávám ještě pár fotek a křídlo druhé rosely.
A děkuji za komentáře. Uvidíme...
jahelka

XXX.XXX.195.189
U mutace opalin pásek na spodní straně křídla nehraje roli. Ten je v tomto případě i u samce.
Heleďte, tohle je posuzování z fotek, takže je třeba přiznat, že se klidně můžeme seknout a pár to bude.