Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

paptro

7.4.2017 20:35
paptro

XXX.XXX.91.10

Dobry den, koupil jsem papouska zako, v tydnu si ho nacipuji a pak prihlasim, myslite ze stim nebude problem? Jsem zacinajici chovatel teprve.

jahelka

8.4.2017 10:09
jahelka

XXX.XXX.195.189

Bude s tím problém a velký a hlavně jste ho neměl kupovat když už registraci cites neměl.

8.4.2017 22:50
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

paptro napsal(a):
Dobry den, koupil jsem papouska zako, v tydnu si ho nacipuji a pak prihlasim, myslite ze stim nebude problem? Jsem zacinajici chovatel teprve.

Jahelka vám odpověděl a asi má pravdu. Koupený žako měl dělený nebo žádný kroužek, proto ho chcete očipovat. Byly určeny termíny podání žádosti o registraci. Asi jste ji v termínu podal a pak tedy budete čipovat. Nebo se mýlím? Nenapsal jste, kdy jste koupil, což je podstatné. Jestli jste termín prošvihl, bude problém. Ale to vše Vám měl prodávající sdělit a ne zde na diskuzi čekat anonymní třeba chybné rady.

paptro

9.4.2017 11:19
paptro

XXX.XXX.91.10

Koupil jsem ho minuly tyden, a premyslim ze si ho necham na mazlicka a ze do chpvu ho nedam.

9.4.2017 13:22
cone

XXX.XXX.208.224

paptro napsal(a):
Koupil jsem ho minuly tyden, a premyslim ze si ho necham na mazlicka a ze do chpvu ho nedam.

No jo, jenže ten problém (povinnost ) s registrací se netýká jen žaků určených do chovu, ale i mazlíčků držených samostatně.

10.4.2017 12:30
kareta

XXX.XXX.84.6

Ale co to bylo za chovatele co mu ho prodal ? Vy nemůžete napsat od koho jste žaka koupil ? To není ted snad tajné ?

10.4.2017 12:32
kareta

XXX.XXX.84.6

Jen jestli si neděláte čurinu?

10.4.2017 16:38
cone

XXX.XXX.208.224

kareta napsal(a):
Ale co to bylo za chovatele co mu ho prodal ? Vy nemůžete napsat od koho jste žaka koupil ? To není ted snad tajné ?

Koukněte na inzerci iFauny - je tam nejeden inz. na prodej bez dokumentů a také poptávka na koupi žaků i bez nich. Takže buď někdo jen provokuje, nebo má cestičky jak na to.

ne

10.4.2017 17:23
ne

XXX.XXX.195.189

cone napsal(a):
Koukněte na inzerci iFauny - je tam nejeden inz. na prodej bez dokumentů a také poptávka na koupi žaků i bez nich. Takže buď někdo jen provokuje, nebo má cestičky jak na to.

Cestičky spíše žádné, ale ví, že je koupí bez dokumentů za výhodnou cenu a pak ví kam je bez těch dokumentů poslat dál.
Bez dokumentů je pak prodávají ti co nemají včas udělanou registraci a teď už samozřejmě ví, že by byl průser. Jednoho takového taky znám.

26.6.2017 19:44
rades

XXX.XXX.11.155

Dobrý den, známá mi nabízí k prodeji žaka, ale nemuže najít potřebné papiry k papouškovy, při stěhováni je někam založila.Vystavují se prosim vás duplikáty. Mate někdo skušenosti.Díky za rady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík