paptro
XXX.XXX.91.10
Dobry den, koupil jsem papouska zako, v tydnu si ho nacipuji a pak prihlasim, myslite ze stim nebude problem? Jsem zacinajici chovatel teprve.
jahelka
XXX.XXX.195.189
Bude s tím problém a velký a hlavně jste ho neměl kupovat když už registraci cites neměl.
paptro
napsal(a):
Dobry den, koupil jsem papouska zako, v tydnu si ho nacipuji a pak prihlasim, myslite ze stim nebude problem? Jsem zacinajici chovatel teprve.
Jahelka vám odpověděl a asi má pravdu. Koupený žako měl dělený nebo žádný kroužek, proto ho chcete očipovat. Byly určeny termíny podání žádosti o registraci. Asi jste ji v termínu podal a pak tedy budete čipovat. Nebo se mýlím? Nenapsal jste, kdy jste koupil, což je podstatné. Jestli jste termín prošvihl, bude problém. Ale to vše Vám měl prodávající sdělit a ne zde na diskuzi čekat anonymní třeba chybné rady.
paptro
XXX.XXX.91.10
Koupil jsem ho minuly tyden, a premyslim ze si ho necham na mazlicka a ze do chpvu ho nedam.
kareta
napsal(a):
Ale co to bylo za chovatele co mu ho prodal ? Vy nemůžete napsat od koho jste žaka koupil ? To není ted snad tajné ?
Koukněte na inzerci iFauny - je tam nejeden inz. na prodej bez dokumentů a také poptávka na koupi žaků i bez nich. Takže buď někdo jen provokuje, nebo má cestičky jak na to.
ne
XXX.XXX.195.189
cone
napsal(a):
Koukněte na inzerci iFauny - je tam nejeden inz. na prodej bez dokumentů a také poptávka na koupi žaků i bez nich. Takže buď někdo jen provokuje, nebo má cestičky jak na to.
Cestičky spíše žádné, ale ví, že je koupí bez dokumentů za výhodnou cenu a pak ví kam je bez těch dokumentů poslat dál.
Bez dokumentů je pak prodávají ti co nemají včas udělanou registraci a teď už samozřejmě ví, že by byl průser. Jednoho takového taky znám.